ЛОШ ДАН ЗА ЈАСНУ АВРАМОВИЋ

После фијаска на јутрошњем састанку са министром просвете, след лоших дешавања наставио је да прати градоначелницу Смедерева. Наиме, како сазнају „Смедеревске новине“ градоначелница је у поподневним сатима, око 14 и 20, у центру града, на раскрсници улица Милоша Великог и Саве Немањића, код Гимназије, имала лакшу саобраћајну несрећу, у возилу марке Фолксваген поло којим је управљао њен најближи, а рекло би се, и једини сарадник, Влада Абрамовић. Како сазнајемо, дошло је до судара са комби возилом, које наша екипа није затекла на лицу места.  По сазнањима очевидаца, градоначелница је одмах након доласка полиције напустила место саобраћајне незгоде.  Према незваничним информацијама нема повређених и причињена је мања материјална штета.

Ј. Шешлак

2 thoughts on “ЛОШ ДАН ЗА ЈАСНУ АВРАМОВИЋ

 • 2. avgusta 2019. at 00:35
  Permalink

  „Naguziše“ i Vladu Dupeta. Kako se samo bahato navalio na policijsko vozilo, a ova njegova desna noga na sred prometne ulice.

  Reply
 • 1. avgusta 2019. at 19:22
  Permalink

  Sta reci a ne…., ne znam ni ja sam. Neko bi rekao karma je kučka, ja nisam takav. Da li je dr. Jasna u redu?Da nije , ne daj bože „atentat“ od strane „onih“? Nije, misle ona i vozač Vlada da imaju tapiju i na saobraćaj, pa se tako i ponašaju, ali i prolaze isto tako. Za pristojnije Smederevo bez nje naravno. JOS MALO ODBROJAVANJE JE POČELO

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *