SMENE I POSLEDNJIH JASNINIH KADROVA

Direktorka filijale Nacionalne službe za zapošljavanje Olga Svilar, do kraja nedelje, trebalo bi da bude smenjena sa te pozicije, saznaju „Smederevske novine“.
-U skladu sa promenama koje se polako odvijaju u stranci, pa i u lokalnom odboru u Smederevu, a tokom kojih se analizira rad svih funkcionera, došao je red i na smenu na čelnoj pozicija filijale NSZ u Smederevu. Politika Srpske napredne stranke orijentisana je na uvođenje novih kadrova, a u našem gradu ima dosta prostora za izmene onih za čije je postavljanje najzaslužnija gradonačelnica Jasna Avramović, čiji rad je već više puta do sada ocenjen kao nezadovoljavajući. Sve su to kadrovi koji se godinama „provlače“ od jedne do druge funkcije, bez posebnog učinka i sa postupcima koji bacaju sumnju na njihov kredibilan rad – kaže naš izvor blizak gradskom odboru naprednjaka.
Olga Svilar već godinama se nalazi na poziciji direktorke Nacionalne službe za zapošljavanje, na koju je došla pošto je prethodno bila predsednica gradske Komisije za izbor direktora, kada su onomad, još 2013-te godine, raspisani konkursi za postavljanje direktora svih javnih preduzeća koji nikada nisu realizovani.

J. Šešlak

4 thoughts on “SMENE I POSLEDNJIH JASNINIH KADROVA

 • 30. jula 2019. at 21:00
  Permalink

  A zakon o poreklu imovine ( Soko Banja,Beograd,Smederevo,Novi Sad, kes i td…) ako ste mislili da ce se preci preko toga kao zaboravljeno varate se !!!

  Reply
 • 30. jula 2019. at 11:31
  Permalink

  Urbanizam i nekada Direkcija su izvor kriminala~korupcije iz kojih su crpljeni „vitamini“ za moc svake vrste. Zna se ko je rukovodijo a i dalje postoje te osobe pa nadlezni IZVOLITE ZASUCITE RUKAVE !!!

  Reply
 • 30. jula 2019. at 09:29
  Permalink

  Osecam da ce neka budaletina iz palanke ili plane da zajase nacionalnu sluzbu umesto sviralke. Zivi bili pa videli. Smederevo nema kadrove pa dovozi iz selendri palanke i plane.

  Reply
 • 29. jula 2019. at 18:54
  Permalink

  Krstica nece smeniti nego uhapsiti !!!

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *