СТОШИЋ УМЕСТО ЈАСНЕ

Иако је упорно инсистирала на томе, Јасна Аврамовић ове године није председник организационог одбора наше највеће туристичко-привредне манифестације „Смедеревска јесен“, а ту улогу је ове године преузео заменик градоначелника Дејан Стошић.
На својој седници одржаној 25. јула, организациони одбор је одлучио да ће овогодишња, 132. по реду манифестација, бити одржана од 6. до 8. септембра, а у наредном периоду радиће се на конкретизовању садржаја који ће бити понуђени посетиоцима.
Није тајна да је током претходних година, иако формално није била на челу организације једне од највећих манифестација овог типа у Србији, управо она одлучивала о програму и извођачима, па су поједине „Смедеревске јесени“ остале упамћене по сумама које су из градске касе за њих издвојене. У првим годинама њеног градоначелниковања, дешавало се да манифестација траје и по месец дана, што је изискивало додатне трошкове због ангажовања свих служби и јавних предузећа задужених за њену организацију. Остало је упамћено и да је 2013-те године, када је дошло до масовног тровања грађана, који су тврдили да су мучнину и тегобе добили након што су конзумирали храну на „Смедеревској јесени“, Аврамовићева све негирала и оптужила медије да хоће да уруше углед града и манифестације.
Ове године, како би покaзала да њен утицај на одлучивање у органима локалне самоуправе није нимало умањен, како сазнајемо, силно је желела да заузме место председавајућег овом одбору, али јој то није пошло за руком. За председника организационог одбора овогодишње Смедеревске јесени изабран је заменик градоначелника Дејан Стошић.

Ј. Шешлак

2 thoughts on “СТОШИЋ УМЕСТО ЈАСНЕ

 • 26. januara 2020. at 18:21
  Permalink

  Samo ste zaboravili jednu cinjenicu,jasna je jaca od sns u gradu!!!!jasna moze bez njih sa sps ladno da formira vecinu!!!!

  Reply
 • 30. jula 2019. at 09:34
  Permalink

  Ma daj bre kakav stosic covek budala. Sam sebi se smeje koliko je glup. Nek nam neko objasni sta on zna da radi. On cak ne zna ni da procita saopstenje, a kamoli da smisli i napise. Nikada gora vlast u smederevu. Ovo nije sns, i politika ace vucica ovo je banda. Seslak objavi mi komentar 30 x saljem❤️

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *