STOŠIĆ UMESTO JASNE

Iako je uporno insistirala na tome, Jasna Avramović ove godine nije predsednik organizacionog odbora naše najveće turističko-privredne manifestacije „Smederevska jesen“, a tu ulogu je ove godine preuzeo zamenik gradonačelnika Dejan Stošić.
Na svojoj sednici održanoj 25. jula, organizacioni odbor je odlučio da će ovogodišnja, 132. po redu manifestacija, biti održana od 6. do 8. septembra, a u narednom periodu radiće se na konkretizovanju sadržaja koji će biti ponuđeni posetiocima.
Nije tajna da je tokom prethodnih godina, iako formalno nije bila na čelu organizacije jedne od najvećih manifestacija ovog tipa u Srbiji, upravo ona odlučivala o programu i izvođačima, pa su pojedine „Smederevske jeseni“ ostale upamćene po sumama koje su iz gradske kase za njih izdvojene. U prvim godinama njenog gradonačelnikovanja, dešavalo se da manifestacija traje i po mesec dana, što je iziskivalo dodatne troškove zbog angažovanja svih službi i javnih preduzeća zaduženih za njenu organizaciju. Ostalo je upamćeno i da je 2013-te godine, kada je došlo do masovnog trovanja građana, koji su tvrdili da su mučninu i tegobe dobili nakon što su konzumirali hranu na „Smederevskoj jeseni“, Avramovićeva sve negirala i optužila medije da hoće da uruše ugled grada i manifestacije.
Ove godine, kako bi pokazala da njen uticaj na odlučivanje u organima lokalne samouprave nije nimalo umanjen, kako saznajemo, silno je želela da zauzme mesto predsedavajućeg ovom odboru, ali joj to nije pošlo za rukom. Za predsednika organizacionog odbora ovogodišnje Smederevske jeseni izabran je zamenik gradonačelnika Dejan Stošić.

J. Šešlak

One thought on “STOŠIĆ UMESTO JASNE

  • 30. jula 2019. at 09:34
    Permalink

    Ma daj bre kakav stosic covek budala. Sam sebi se smeje koliko je glup. Nek nam neko objasni sta on zna da radi. On cak ne zna ni da procita saopstenje, a kamoli da smisli i napise. Nikada gora vlast u smederevu. Ovo nije sns, i politika ace vucica ovo je banda. Seslak objavi mi komentar 30 x saljem❤️

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *