ЈАСНА НЕЋЕ БИТИ НА ЛИСТИ ЗА ПРЕДСТОЈЕЋЕ ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ

Јасна Аврамовић неће бити на листи Српске напредне странке на предстојећим локалним изборима који ће, како се очекује, бити на пролеће наредне године, потврђено је за „Смедеревске“ из неколико извора блиских напредњацима. Као главни разлог се наводи намера  председника СНС-а Александра Вучића да подмлади странку, што је и јавно истакао на последњој седници Главног одбора, када је најавио да ће бити кадровских промена у локалним самоуправама у којима су на власти напредњаци.

-Мој предлог је да изађемо са великим бројем нових и млађих људи који ће да имају страст, жељу, енергију и ентузијазам – рекао је тада Вучић и додао је да је свестан да се те промене „многима неће свидети“.

-Нажалост, говориће се и о некима од вас, и о сваком од нас, на скупштини странке. Неки ће добровољно да оду са својих функција, неки неће добровољно. Природно је да у једној политичкој странци долази до промена и да ослобађамо простор за неке друге људе. Ово сам рекао да не бисте били изненађени променама које следе – рекао је Вучић, уз коментар да „нисмо на овом месту да бисмо на њему опстали 20-30 година“.

Тада је најавио да ће процесом „увођења младих људи“ руководити Главни и Извршни одбор Српске напредне странке, и поручио да тренутни чланови треба да их „гурају“, „да их пусте да уђу“ у СНС, а „не да чекају да ми одемо у пензији у 70-ој години“.

Осим овог главног, бројни су разлози због којих Аврамовићева не може да очекује да ће бити у „игри“ за неку од функција у граду, а посебно не за градоначелничку, на предстојећим изборима.

-Бројни су пропусти које је начинила током своја два мандата у претходном периоду, чак и када је реч о пројектима који су имали изузетну важност не само за Смедерево, већ и за целу земљу, пре свега у економском смислу. Мало тога је, или готово ништа, у граду Смедереву урађено, а да је за то заслужна локална самоуправа, реализују се само пројекти иза којих стоји држава. То је лош учинак. Оцена је да она не разуме политику Српске напредне странке и председника Вучића и да једноставно нема капацитете да допринесе напретку средине коју представља, како бисмо завршили реформе неопходне да сутра будемо пуноправна чланица Европске уније. На крају од ње се очекује да подржи процес промена у странци, а промена свакако није да она остане  на садашњој позицији. Зашто по граду прича да ће се кандидовати макар на листи групе грађана, заиста не знам. Знам само да се то неће десити – објашњава наш саговорник.

Ј.Шешлак

7 thoughts on “ЈАСНА НЕЋЕ БИТИ НА ЛИСТИ ЗА ПРЕДСТОЈЕЋЕ ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ

 • 30. jula 2019. at 20:51
  Permalink

  Strucnjaci za poreklo imovine pravac Soko banja,ima ih dosta interesantnih za istragu !!!

  Reply
 • 28. jula 2019. at 21:33
  Permalink

  U prdekanu bre !!!

  Reply
 • 28. jula 2019. at 20:22
  Permalink

  Nadam se da će napokon taj klan da se sruši , nije ona sama ima njih tu još dosta koji su u SNS-u sada glavni , kako naš predsednik reče spavači , ali ti spavači u Smederevu ne spavaju već stalno rade po njezinoj direktivi kako bi razbucali i rasterali sve druge poštene ljude u stranci da bi oni ostali na čelu grada .

  Reply
 • 28. jula 2019. at 20:14
  Permalink

  Šta reći upropastila je sve oko sebe , i grad i građane Smedreva.

  Reply
 • 28. jula 2019. at 01:29
  Permalink

  To se pita tamo neki Stosic ,Neka se ne brine nasa Baka kako je zovete ima ona podrksu ,dva tri razgovora sa predsednikom i znace ko su kasiraka ,Stosic i ostali samo vas gledam i smejem se kako ce te da izvisiite

  Reply
 • 26. jula 2019. at 22:15
  Permalink

  Dugo ocekivana vest. Predsednik iz Beograda zna sta je za nas Smederevce dobro pa se nadam da cemo i mi Smederevci najzad shvatiti isto (odnosi se na Babine pulene). A sad Jasna adio i ko zna kad, i ko zna gde, ine ponovilo se vise nikad

  Reply
  • 28. jula 2019. at 11:04
   Permalink

   Ma daj bre nemoj da si smesan na kraju ce na listu da bude i mirko djuric i vlada dupe, a prva na listi i jasna . Evo snimi ovaj ekran oa ces videti. Toliko ste pljuvali po cuvikari a sad joj iz abramovica ne izlazite. Ovo je sve jedna zajebancija a grad nikad prljaviji za rastao u korov i travu. Grad ne vodi jasna grad vode nepismeni i neostvareni ljudi. Seslak objavi mi komentare

   Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *