TEŠKA NESERĆA NA AUTO-PUTU KOD VELIKE PLANE

Jedno dete je poginulo, a jedno teško povređeno, u saobraćajnoj nesreći koja se posle 15 časova dogodila na auto-putu Beograd-Niš, između Starog sela i Markovca kod Velike Plane.
Kako je za „Smederevske novine“ potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani, na licu mesta je nastradao jedanaestogodišnji V.S. dok je njegova osmogodišnja sestra S.N. teško povređena. Ozbiljne povrede pretrpeo je i vozač automobila, A.S. (61), inače njihov deda.
Prema nezvaničnim informacijama do nesreće je došlo kada je „Ford ka“, koji je išao u pravcu Niša, svojim prednjim desnim delom naleteo na levu stranu teretnog kamiona, koji se nalazio u zaustavnoj traci. O silini udarca najbolje govori činjenica da je, nakon kontakta sa kamionom, motor iz „Forda“ izleteo i završio na drugoj strani kolovoza.
Povređeni su u teškom stanju prebačeni za Beograd, a kako nezvanično saznajemo, lekari se bore za život devojčice.
Zbog ove nesreće saobraćaj je bio u prekidu gotovo dva i po sata, a na ovoj deonici se formirala kolona vozila u sve tri trake, dugačka više od deset kilometara. Zbog nastale gužve ekipe „Smederevskih novina“ i Televizije Smederevo stigle su na lice mesta tek pošto su oba vozila uklonjena sa auto-puta.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *