STRELJAŠTVO: MILOVANOVIĆEVOJ SREBRO I U FINALU KUPA SRBIJE

Posle dve srebrne medalje u dva kola, naša Jasmina Milovanović osvojila je srebrnu medalju sport pištoljem i u finalu kupa Srbije, saopštavaju iz Streljačke družine Smederevo. U kvalifikacijama je Milovanovićeva bila prva sa odličnih 585 krugova. Zorana Arunović, koja je bila druga u kvalifikacijama, pobedila je u finalu.

Najbolja smederevska strelkinja i reprezentativka Srbije Jasmina Milovanović, osvojila je srebrnu medalju sport pištoljem i na finalu Kupa Streljačkog saveza Srbije, koje je prethodnog vikenda održano u Novom Sadu. U finale se plasirala sa prvog mesta i visokih 585 krugova. Zorana Arunović, iz Streljačkog kluba „Olimpik 011“ iz Beograda, koja je bila druga u kvalifikacijama sa 583 kruga pobedila je u finalu sa 31 hitom (pogodak 10,2 i veći), četiri više od naše Jasmine. Bronzanu medalju sa 19 hitova osvojila je Jovana Todorović iz SK „Novi Beograd Ušće“, koja je i u kvalifikacijama bila treća sa 561 krugom.

U nastavku sezone malokalibarskim oružjem slede regionalna prvenstva, 20-21. jula, koja su kvalifikaciona za državno prvenstvo, koje je za seniore na programu polovinom avgusta.

SDN

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *