TURNIR U MALOM FUDBALU „JAZA-KACI“ 25. PUT U RADINCU

U spomen na sportske radnike iz Radinca, Živorada Milanovića Jazu i Borivoja Jovanovića Kacija, posle dve godine pauze, u Radincu će ovog jula ponovo biti organizovan memorijalni turnir u malom fudbalu „Jaza-Kaci“. Memorijal u popularnom „petoparcu“ se, sa povremenim prekidima, organizuje od 1998. godine, a ovog leta biće održan jubilarni, 25-ti.
Najzaslužniji za organizaciju ovogodišnjeg turnira je Rade Stojanović, dugogodišnji sportski radnik iz Radinca.
-Zahvaljujem se rukovodstvu gradskog odbora Srpske napredne stranke, koje je preko svojih aktivista i funkcionera, izašlo u susret organizatorima turnira i uz indirektnu podršku omogućilo da posle dve godine pauze ponovo imamo turnir u malom fudbalu, koji je jedan od najvažnijih godišnjih sportskih sadržaja za naše meštane. Posebno bih hteo da se zahvalim članu povereništva mesnog odbora SNS-a Aleksandru Adamoviću i odbornici SNS u lokalnoj skupštini Jeleni Jovanović, koji daju svoj doprinos kako bi ovaj turnir uspeo – kaže Rade Stojanović za naš portal i dodaje da se uveliko radi na sređivanju i obeležavanju terena, koji će, nakon završetka turnira, svakako uređen dočekati decu u novoj školskoj godini.
Turnir se, tradicionalno, održava na terenu osnovne škole „Ivo Andrić“, a prijava ekipa je do petka, 12. Jula u 19 časova, kada će biti obavljen žreb učesnika. Kotizacija je, navode organizatori, 10.000 dinara po ekipi. Otvaranje turnira zakazano je za subotu, 13-og jula, u 20 časova.
Organizatori turnira u malom fudbalu su mesna zajednica Radinac i fudbalski klub „Mladi radnik“.
Ranijih godina odziv ekipa bio je veliki, sve utakmice veoma posećene, a organizatori se nadaju da će tako biti i na ovom, jubilarnom memorijalnom turniru.

J. Šešlak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *