OBELEŽEN DAN MZ CARINA

Građani i njihovi predstavnici, u prisustvu brojnih gostiju i prijatelja, obeležili su Dan mesne zajednice Carina, jedne od najvećih u našem gradu. Tim povodom, u ime mesne zajednice, uručeni su pokloni Petru Ivkoviću, učeniku generacije i Mariji Šepi, sportistkinji godine osnovne škole „Dositej Obradović“.

  -Uspeh Marije i Petra je uspeh i njihovih roditelja koji su prvi verovali u njih, zatim razrednih starešina, profesora Jelene Ivanišević i Ivice Janićijevića. Ulaganjem u znanje, obrazovanje, usavršavanje i talenat je značajno ne samo za decu, nego za čitavo društvo, jer doprinosi razvoju cele zajednice. Planovi koje naša zemlja želi da ostvari u budućnosti, neće biti teški, zato što naš grad ima mnogo pametnih, spretnih, talentovanih omladinaca – rekla je obraćajući se prisutnima Svetlana Mihajlović, članica Gradskog veća zadužena za resor obrazovanja.

 

Nagrađivanje najboljih učenika samo je poslednja u nizu aktivnosti koju su povodom obeležavanja Dana mesne zajednice „Carina“ organizovali njeni predstavmici. U prethodnoj nedelji uručeni su paketi sa priborom i rekviziti za fiskulturnu salu vrtiću „Veseli cvetovi“, kao i paketi pomoći starijim, socijalno-ugroženim žiteljima ove mesne zajednice.
-U skladu sa politikom Srpske napredne stranke, a to je da se naši funkcioneri i članovi približe svim građanima, osmislili smo i ove aktivnosti, upravo sa ciljem da naše komšije i sugrađani znaju da mogu da računaju na nas i da smo tu da pokušamo da zajedno rešimo eventualne probleme koje imaju. Tu smo, bez razlike, za sve, kako bismo kvalitet života svakog pojedinca i lokalne zajednice unapredili i mi, koji predstavljamo građane, trudićemo se da tako radimo i ubuduće – rekao je Radosav Jović, odbornik u Skupštini grada.

 

 

J.V.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *