ZAVRŠEN MEMORIJAL „ZORAN POPOVIĆ POP“, POBEDNIK EKIPA „MINEL ENIM“

MINEL ENIM

Pred prepunim tribinama terena za mali fudbal na Veslačkom u Smederevu, u petak uveče, završen je četvrti Memorijalni turnir „Zoran Popović Pop“.

SPLIT 2016

Ovogodišnji pobednik je ekipa „Minel Enim“, koja je u finalnoj utakmici savladala ekipu „Split 2016“. Trećeplasirana je ekipa „Zalagaonica B&S“, a četvrtu poziciju izborila je ekipa „Kladionica Soker“.
Po završetku utakmica dodeljene su nagrade i zahvalnice. Uručila ih je Jovana Popović, ćerka Zorana Popovića Popa. Nagrada za fer plej ove godine otišla je u ruke ekipe „Omladinci Smedereva“. Organizatori su kao nagradu iznenađenja ove godine dodelili četvrtoplasiranoj ekipi, „Kladionica Soker“, besplatno učešće na turniru iduće godine. Ekipi „Zalagaonica B&S“ za treće mesto pripala je novčana nagrada u iznosu od 40.000 dinara, drugoplasiranoj ekipi „Split 2016“ pripalo je 60.000 dinara, a pobednicima, ekipi „Minel Enim“, 200.000 dinara. Najboljim ekipama pripali su i pehari i zahvalnice za učešće na turniru i doprinos sećanju na Zorana Popovića Popa.

NAJBOLJI IGRAČ I ĆERKA ZORANA POPOVIĆA POPA

Za najboljeg golmana proglašen je Miloš Knežević (Minel Enim), najbolji strelac je Jovan Lazarević (Minel Enim), a najbolji igrač četvrtog Memorijala Zoran Popović Pop je Marko Rajković (Split 2016). Njima je, pored zahvalnica i pehara, pripao i novčani iznos od po 5.000 dinara.
Zahvalnice organizatora za pomoć i podršku u organizaciji turnira pripale su gradu Smederevu, sportskim organizacijama, javnim preduzećima, sponzorima , medijima i pojedincima.
Inače, finalno veče turnira otvorili su veterani – ekipe Popovih kolega i drugara, koji su odigrali revijalnu utakmicu i na taj način još jednom odali počast svom prijatelju.
Porodica Zorana Popovića Popa zahvalna je svima koji su dali doprinos da se i ove godine održi turnir i očuva sećanje na Zorana. Organizatori za iduću godinu već najavljuju neke novine u nameri da ovaj Memorijal bude još kvalitetniji i brojniji.
Četvrti Memorijalni turnir Zoran Popović Pop počeo je 14.juna i igrao se na terenu Veslačkog i u Sportskoj hali, u zavisnosti od vremenskih uslova. Takmičilo se 28 ekipa, a turnir od početka prati veliko interesovanje igrača, prepune tribine navijača, korektna navijačka i takmičarska atmosfera.
Zoran Popović Pop preminuo je 19. oktobra 2015. godine u 51. godini života, nakon kraće i teške bolesti. Gotovo do poslednjeg dana, uprkos bolesti, bio je na klupi FK Proleter, koji je upravo pod njegovom trenerskom palicom tada ušao u viši rang – zonu Dunav.

SDN

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *