FINALE MEMORIJALA „ZORAN POPVIĆ POP“

U petak, 28. juna, biće odigrano finale četvrtog memorijalnog turnira u malom fudbalu „Zoran Popović Pop“.
Prethodno, u četvrtak uveče, odigrane su polufinalne utakmice, nakon kojih je turnir dobio finaliste, ekipe „Split 2016“ i „Minel Enim“, koje će se boriti za titulu pobednika. Za treće mesto igraće ekipe „Zalagaonica B&S“ i „Kladionica Soker“.
-Program finalne večeri na terenu kod Veslačkog u Smederevu počinje od 20 sati revijalnom utakmicom veterana, ekipa Popovih drugara i Popovih kolega. Od 21 sat igra se utakmica za treće, a od 22 sata za prvo mesto.
Nakon toga uslediće program dodele nagrada, priznanja i zahvalnica – najavljuju organizatori.Nagradni fond za ekipe je 300.000 dinara, a novčano će biti nagrađeni i najbolji pojedinci. Prvoplasiranoj ekipi pripašće 200.000, drugoplasiranoj 60.000, a za treće mesto predviđeno je 40.000 dinara.

-Oraganizatori su ove godine uveli novinu – ekipa koja ostane na četvrtoj poziciji dobija besplatno učešće na turniru za iduću godinu. Najboljem igraču, golmanu i strelcu ovogodišnjeg turnira Zoran Popović Pop pripašće po 5.000 dinara i pehari. Pehari i zahvalnice pripašće i najboljim ekipama, ekipi za fer plej, kao i sponzorima, medijima i ostalima koji su pomogli i dali doprinos sećanju na Zorana Popovića Popa, prerano preminulog trenera i fudbalera iz Smedereva – navode organizatori.
Dodaju i da se sve informacije o turniru nalaze na Fejsbuk stranici Turnir Zoran Popović Pop.

J.V.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *