ГРАДСКИ ОДБОР СНС: РЕШЕВАМО КОМУНАЛНЕ ПРОБЛЕМЕ

Чланови Градског одбора Српске напредне странке Смедерево, на конференцији за медије, још једном су истакли посвећеност решавању комуналних проблема, са освртом на рад ЈКП „Зеленило и гробља“ и постављање подземних контејнера у граду.

-Српска напредна странка Смедерево свакодневно брине и решава конкретне проблеме грађана, како инфрструктурне, тако и комуналне. Протеклих месец дана ЈКП „Зеленило и гробља“ је интензивирало уградњу подземних контејнера. До сада је уграђено 18, и то на следећим локацијама: Трг николе Крге, Деспот Ђурађ, на паркингу иза Градске управе, на Царини, на Папазовцу, Карађорђева, код зграде Парњаче, на Сењаку, код „Лук оил“ пумпе, а за наредни период планирано је њихово постављање у насељу Милоја Ђака, код Спортског центра и у блоковском простору у Филипа Вишњића. Главна намена подземних контејнера је да превазиђу проблем у вези са простором. Један подземни контејнер мења пет надземних. Ветар не разноси отпад, тако да зелене површине остају чисте. Грађани немају додир са отпадом који је већ депонован. Искуства су добра, грађани су задовољни. Ускоро стиже још један камион који празни подземне контејнере, и око 20 нових контејнера. Подземни контејнери учиниће Смедерево чистијим, здравијим и лепшим. Они доносе више реда и уштеда – рекла је Јасмина Војиновић, обраћајући се јавности у име Градског одбора СНС Смедерево.

2 thoughts on “ГРАДСКИ ОДБОР СНС: РЕШЕВАМО КОМУНАЛНЕ ПРОБЛЕМЕ

 • 24. juna 2019. at 13:53
  Permalink

  Gde je Violeta Maksina kupila diplomu?

  Reply
 • 23. juna 2019. at 15:13
  Permalink

  Pa gospodjo Vojinović ako rešavate probleme infrastrukture i komunalije dodjite i rešite problem ulice 4 Nove u Radincu,i mi već čekamo poziv za razgovor sa vama jer su vam potpisi ugroženih porodica predati pre 3 nedelje. Ili ćete kao i vaši predhodnici dati blagoslov da dotični Tehnički pregled ,,Dule“ radi sta hoće i kako hoće,a mi neka se davimo u vodi

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *