ГРАДОНАЧЕЛНИЦА КРИЈЕ УГОВОР СА КОРЕJЦИМА

Градоначелница Јасна Аврамовић одбила је да на последњој седници члановима Градског већа поднесе извештај о радовима на згради „Монопола“, као и уговор са корејским инвеститором, за кога се, наводно, објекат адаптира, сазнају „Смедеревске новине“.
Наиме, већници су, како би били упућени у реализацију посла, о коме су до сада само усмено обавештавани, захтевали допуну дневног реда овим извештајем, али је градоначелница Аврамовић то одбила.
Према незваничним сазнањима из Градске управе, основано се сумња да уговор са корејском страном уопште постоји.
-Градоначелница се све време позива на неко писмо о намерама, а знамо како су послови која је она по том принципу уговарала неславно завршавани. Непоштовање институција и нетранспаретност у раду нису новина за Аврамовићеву. Невероватно је да неко ко има јавну функцију утроши, до сада, више од 20 милиона буџетских средстава, без уговора или било каквих валидних гаранција – објашњава наш саговорник.
Тачка о којој је градоначелница одбила да извести Градско веће односи се на, како изгледа, неуспели покушај Аврамовићеве да један део простора у згради „Монопола“ изда једном корејском инвеститору, о чему су „Смедеревске“ раније писале. Због тога је и одлучила да средства из буџета утроши на адаптацију овог објекта, на којем су радови у току.
Према досад доступним подацима, за радове на згради „Монопола“ издвојено је укупно 17,3 милиона динара без ПДВ-а.  До сада су склопљена четири уговора – два која се односе на израду и уградњу фасадне столарије, један за санацију дела крова на овом објекту и један за извођење фасадерских радова.

Ј. Шешлак

4 thoughts on “ГРАДОНАЧЕЛНИЦА КРИЈЕ УГОВОР СА КОРЕJЦИМА

 • 10. juna 2019. at 22:13
  Permalink

  E da je bilo sa sigarpucanci sigurno bi proslo ,sa korenci nece da bide…

  Reply
 • 8. juna 2019. at 17:25
  Permalink

  ispitajte šta se desilo sa parcelom u blizini PKC koja je pre nekoliko godina izdata/prodata nekim „investitorima“ da prave fabriku za medicinski materijal. godinama se to više ne pominje. trebalo je neka fabrika iz okiline Palanke da se navodno preseli tu. samo napred u razotkrivanju mahinacija!

  Reply
 • 7. juna 2019. at 14:44
  Permalink

  Zasto ova Jasna krade ovoliko po vasem ? Poremecaji djetinjstva? O cemu se radi? Da li je ovo moguce ?

  Sta , ako je Jasna ok zena ,kojoj izmisljate price zbog primitivnih vasih osjecanja ?

  Samo pitam. Zbunjen.

  Reply
  • 9. juna 2019. at 08:10
   Permalink

   @Goran: izgleda li ovaj grad kao grad, koji vodi „ok žena“?
   Upravo ta „gospodja“, koja očigledno smatra, da je Smederevo njena privatna svojina i koja se (ne samo po fizionomiji) ponaša kao arapski robovlasnik, je odgovorna za veliki broj „nesrećnih detinjstava“, koje Vi pseudo-originalno pominjete.
   I šta je u kritici prema jednoj džepnoj diktatorki, koja je bolesna od pohlepe i žudnjom za moć, primitivno?

   Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *