KADETI OK „SMEDEREVO CARINA“ OSVOJILI ĐURĐEVDANSKI TURNIR U KRAGUJEVCU

Kadeti odbojkaškog kluba „Smederevo Carina“ prvi put su osvojili tradicionalni Đurđevdanski turnir nedavno održan u Kragujevcu, saopštavaju iz ovog kluba. Smederevski kadeti su bili najbolji u konkurenciji sedam ekipa iz Podunavsko-Braničevskog i Šumadijskog okruga, a u finalu je savladana ekipa VGSK iz Velikog Gradišta rezultatom 2:0, po setovima 25:19 i 25:22.

-Na tom istom turniru smo imali dve ekipe, pa je i druga ekipa ostvarila zavidan rezultat, jer je na čelu sa trenerom Miloradom Grbićem osvojila 3. mesto, a u borbi za treće mesto je savladana ekipa domaćina, Radnički iz Kragujevca, rezultatom 2:1. Pored ekipnih nagrada, naši momci su pokupili i pojedinačne nagrade, pa je tako za najboljeg srednjeg blokera izabran Vukašin Spasojević, za najboljeg libera je izabran Gligorije Radovanović, za najboljeg smečera Petar Mitković, dok je MVP turnira Đorđe Kovač – navode iz ovog kluba.

Ovo je drugo učešće na turnirima za mesec dana – početkom meseca ovi momci su učestvovali i na međunarodnom Majskom turniru u Beogradu i u konkurenciji 16 ekipa su osvojili 5. mesto, što je, ističu iz ovog kluba, veliki uspeh i još jedan dokaz da se kvalitetno radi u mlađim selekcijama kluba, kao i da Smederevo ima lepu budućnost kada je odbojka u pitanju.

OK „Smederevo Carina“ obaveštava da je u toku formiranje i ženske seniorske ekipe.

-Sve zainteresovane igračice koje žele da budu članovi našeg kluba mogu da dođu u četvrtak 30.05.2019 od 21 čas u salu Cvijićeve škole na trening. Treninge će voditi treneri Petar Petrović i Milorad Grbić – pozivaju iz OK „Smederevo Carina“.

SDN

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *