ОБЕЛЕЖЕН ДАН МЗ „ЛАДНА ВОДА“

Представници Савета и грађани  „Ладне воде“ окупили су се у својим просторијама како би обележили дан ове градске месне заједнице. Овом приликом истакнуто је да је овај део града прилично добро инфраструктурно опремљен, па се акценат ставља на културу и едукацију грађанства, а пре свега младих.

-Идемо из године у годину све боље и боље, да бисмо задовољили потребе грађана. Трудимо се као Савет, у сарадњи са Градском управом, да реализујемо све наше планове, како комуналне, тако и друге, културне. На нашој територији су и Цвијићева школа, Центар за Социјални рад, медицински центар, имамо и вртић. Са свим тим институцијама имамо добру сарадњу, тако да у току године организујемо разна предавања, дружења, из области школства и медицине. То је приоритетно. Код нас је доста тога урађено, инфраструктура нам је, тако рећи, комплетна. Има пар ствари које нисмо могли да решимо у претходном периоду, као што су степениште, замена сијалица, дрвене бандере које су остале и то ћемо решавати у наредном периоду – рекао је за ТВ Смедерево Милан Илић, председник Савета ове месне заједнице.

Осим представника институција са територије ове месне заједнице, грађана и чланова Савета, обележавању је присуствовао и заменик градоначелника Дејан Стошић.

Ј.В.