УСКОРО ПОЧИЊЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА ЂУШИНЕ УЛИЦЕ

До краја маја требало би да почну радови на реконструкцији Улице Војводе Ђуше, који би, према најавама, требало да трају 45 календарских дана.  Реч је о пројекту за који су издвојена средства у оквиру програма „Градимо заједно“ Министарства привреде, чији је циљ подршка унапређењу локалне и регионалне инфраструктуре.

Реконструкцију ће суфинансирати Министарство привреде. Од укупне вредности радова од 16 милиона динара, град Смедерево треба да обезбеди половину, а у обавези је да на цео износ плати и ПДВ. Извођач радова изабран је путем јавне набавке коју је расписало Министарство провреде, а реч је о групи понуђача у којој је носилац посла „Арбаг“ д.о.о. из Аранђеловца.

Пројекат реконструкције, објављено је на сајту града, урадило је прошле године ЈП „Урбанизам“, а након одобравања средстава, уговор је са извођачем потписан 7. маја.

Ј.В.

 

One thought on “УСКОРО ПОЧИЊЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА ЂУШИНЕ УЛИЦЕ

  • 20. maja 2019. at 13:13
    Permalink

    Супер,драго ми је да се ради та улица,али шта је са осталим уличицама у центру? Да ли је неко од челника града видео како изгледа улица Краља Милутина, у коју се улази из улице Краља Петра? Да ли ће се и остале уличице у граду које су мале, и све у рупама, ускоро радити??

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *