USKORO POČINJE REKONSTRUKCIJA ĐUŠINE ULICE

Do kraja maja trebalo bi da počnu radovi na rekonstrukciji Ulice Vojvode Đuše, koji bi, prema najavama, trebalo da traju 45 kalendarskih dana.  Reč je o projektu za koji su izdvojena sredstva u okviru programa „Gradimo zajedno“ Ministarstva privrede, čiji je cilj podrška unapređenju lokalne i regionalne infrastrukture.

Rekonstrukciju će sufinansirati Ministarstvo privrede. Od ukupne vrednosti radova od 16 miliona dinara, grad Smederevo treba da obezbedi polovinu, a u obavezi je da na ceo iznos plati i PDV. Izvođač radova izabran je putem javne nabavke koju je raspisalo Ministarstvo provrede, a reč je o grupi ponuđača u kojoj je nosilac posla „Arbag“ d.o.o. iz Aranđelovca.

Projekat rekonstrukcije, objavljeno je na sajtu grada, uradilo je prošle godine JP „Urbanizam“, a nakon odobravanja sredstava, ugovor je sa izvođačem potpisan 7. maja.

J.V.

 

One thought on “USKORO POČINJE REKONSTRUKCIJA ĐUŠINE ULICE

  • 20. maja 2019. at 13:13
    Permalink

    Super,drago mi je da se radi ta ulica,ali šta je sa ostalim uličicama u centru? Da li je neko od čelnika grada video kako izgleda ulica Kralja Milutina, u koju se ulazi iz ulice Kralja Petra? Da li će se i ostale uličice u gradu koje su male, i sve u rupama, uskoro raditi??

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *