SAOPŠTENJE GO SNS SMEDEREVO: ŠTITIMO INSTITUCIJE GRADA

Gradski odbor Srpske napredne stranke prosledio je medijima saopštenje za javnost koje u celosti prenosimo:

Obaveštavamo Vas da su odbornici Srpske napredne stranke odlučili, poučeni dešavanjima u Skupštini grada Beograda, da ostanu i zaštite institucije grada Smedereva.

Svedoci smo svakodnevnog nasilja, koje sprovodi opozicija nad građanima i institucijama.

Dižemo glas protiv agresije, vređanja i ponižavanja, koje propagiraju i čine Đilas, Jeremić i Obradović.

Smatramo da Smederevo treba da bude grad u kome je nezaposlenost svakim danom sve manja i manja, gde se mnogo radi i gradi, gde se mladi obrazuju, a natalitet povećava.

Mi kao odbornici koji su građani birali ogromnom većinom glasova, dužni smo da štitimo interese građana, u važnoj instituciji kao što je Skupština grada – navedeno je u saopštenju odborničke grupe SNS Smederevo.

SDN

One thought on “SAOPŠTENJE GO SNS SMEDEREVO: ŠTITIMO INSTITUCIJE GRADA

• 14. aprila 2019. at 00:37
    Permalink