САОПШТЕЊЕ ГО СНС СМЕДЕРЕВО: ШТИТИМО ИНСТИТУЦИЈЕ ГРАДА

Градски одбор Српске напредне странке проследио је медијима саопштење за јавност које у целости преносимо:

Обавештавамо Вас да су одборници Српске напредне странке одлучили, поучени дешавањима у Скупштини града Београда, да остану и заштите институције града Смедерева.

Сведоци смо свакодневног насиља, које спроводи опозиција над грађанима и институцијама.

Дижемо глас против агресије, вређања и понижавања, које пропагирају и чине Ђилас, Јеремић и Обрадовић.

Сматрамо да Смедерево треба да буде град у коме је незапосленост сваким даном све мања и мања, где се много ради и гради, где се млади образују, а наталитет повећава.

Ми као одборници који су грађани бирали огромном већином гласова, дужни смо да штитимо интересе грађана, у важној институцији као што је Скупштина града – наведено је у саопштењу одборничке групе СНС Смедерево.

СДН

One thought on “САОПШТЕЊЕ ГО СНС СМЕДЕРЕВО: ШТИТИМО ИНСТИТУЦИЈЕ ГРАДА

• 14. aprila 2019. at 00:37
    Permalink