TEOFILOVIĆ: NE ŽELIM DA SARAĐUJEM SA GRADONAČELNICOM KOJOJ JE INTERES GRAĐANA NA POSLEDNJEM MESTU

Bojan Teofilović je podneo ostavku na mesto zamenika gradonačelnika, saznaju „Smederevske novine“. Kako je potvrdio u kratkom razgovoru za naš portal, ostavka je lični čin, a pre svega posledica nemogućnosti saradnje sa gradonačelnicom Jasnom Avramović, koja je kulminirala nedavnim pokušajem fizičkog obračuna u zgradi Gradske uprave.
-Psihička i fizička tortura, mobing u najgorem obliku, način su delovanja gradonačelnice Jasne Avramović sa saradnicima i zaposlenima u javnoj administraciji. Ljudi koji su u obavezi da sa njom svakodnevno komuniciraju gotovo su oguglali na to ponašanje, ali, postoje neke crvene linije koje nijedan normalan čovek ne može da pređe – navodi Teofilović i dodaje:
-Zlostavljanje i represija koje sprovodi, odbijanje svakog vida normalnog kontakta, kulminirali si nedavno pokušajem fizičkog obračuna gradonačelnice Avramović sa mnom. To se dogodilo u mojoj kancelariji, naočigled građana koji su se tu zatekli. Posle verbalnog obračuna, ona je sa mog stola uzela staklenu flašu i zapitala me da li želim da mi njom razbije glavu. To je zaista neprihvatljivo. U takvim uslovima nije moguće valjano obavljati funkciju i biti na raspolaganju građanima Smedereva i rešavati njihove probleme, što očigledno, gradonačelnicu ne zanima. Zbog svog integriteta i mira mog, i moje porodice, odlučio sam da se povučem sa mesta zamenika gradonačelnika – kaže Teofilović.

J. Šešlak

 

11 thoughts on “TEOFILOVIĆ: NE ŽELIM DA SARAĐUJEM SA GRADONAČELNICOM KOJOJ JE INTERES GRAĐANA NA POSLEDNJEM MESTU

 • 24. marta 2019. at 12:05
  Permalink

  Linč, silovanje, nasilje…

  Reply
 • 23. marta 2019. at 13:05
  Permalink

  Nekoga ce bogami i da corkiraju, ne mora da se trudi da ode sam . I kad neko ko je muljao ode ostaje materijal za nadlezne i procesuiranje !!!

  Reply
 • 23. marta 2019. at 03:51
  Permalink

  Veeeeeliko čišćenje moraće da se sprovede posle žutih i jasninih naprednjaka. Ovo sad je dezinsekcija, ovaj je samo mali insekt, pa onda miševi da se najure i onda je na redu je i deratizacija da se pohvataju debeli pacovi. Vidimo se uskoro!

  Reply
 • 23. marta 2019. at 00:58
  Permalink

  Šta bre ovaj ne želi?! Radikal, pa žuti, pa napredan …ma nije nego. Mislim da samo ne želi da se odrekne plate a da ne radi ništa. Najurite sav ološ iz opštine ako hoćete da vam narod posle Jasne bilo šta veruje.

  Reply
  • 24. marta 2019. at 12:04
   Permalink

   Nije bio Radikal, prvo je bio dizelaš,
   Pa Građanski savez i Otpor.

   Reply
 • 22. marta 2019. at 23:05
  Permalink

  Na biro rada zemljace dosta si prodavao maglu i vacario, novac poreskih obveznika moze pametnije da se utrosi nego da se pune tvoji guzovi !!!

  Reply
 • 22. marta 2019. at 21:29
  Permalink

  Teofilovicu kad tako iz tebe tek sad navire postene I cestitost zasto ne progovoris o marifetlucima koje ste zajedno kombinovali.Ti si bukvalno ko god bio na vlasti pa i Jasna, imao apsolutno svoj interes ! U cemu si ti zasluzan za bilo koji segment prosperiteta grada,osim sto si gledao da se uvezes u novovladajucu garnituru ma ko to bio, plasirajuci tom prilikom neko po tebi vrhunsko politikanstvo koje moze da prodje ustvari samo budalama.
  Pdseticu da postoji institucija svedoka saradnika !!!

  Reply
 • 22. marta 2019. at 21:23
  Permalink

  Preletač bez trunke morala i karaktera. Pezio je pred Jasnom godinama. Izdao svoju stranku kao poslednja funjara. Neće taj otići iz opštine, već su mu obećali neko mesto gde će da smrdi do kraja svoje bedne karijere. Parazit, štetočina. Još se folira da podnosi ostavku iz ličnih razloga. Fuj!

  Reply
 • 22. marta 2019. at 20:02
  Permalink

  Mnogo lazete providni ste znalo se jos pre dva meseca da ce tzv neki Dejan Stosic koji je nebitan skorz da dodje na njegovo mesto ,ali najlakse je optuzite gradonacelnicu ,gledao sam vas kad bio Vucic ,kad premijerka rekla hvala gradonacelnici sto radi za grad svi ste aplaudirali sve vas gledam ,i sve cu da preneses do predsednika stranke predsenika Srbije ,tu sam medju vama i samo vas gledam

  Reply
 • 22. marta 2019. at 19:45
  Permalink

  Mnogo lazes nego ti reko Stosic da ides tvoji te najurili ej znam vas sa vama sam svaki dan

  Reply
 • 22. marta 2019. at 19:37
  Permalink

  Kakvo je to NASILJE među naprednjacima?

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *