STOŠIĆ I VOJINOVIĆEVA PREDSTAVLJALI GRAD SMEDEREVO

Na sastanku koji su u Smederevskoj Palanci sa potpredsednicom Vlade Srbije i ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović i ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem, imali predstavnici tri lokalne samouprave Podunavskog okruga, razgovaralo se i o projektima u Smederevu, čija realizacija bi uskoro trebalo da bude završena.
Na sastanku je bilo reči o tri značjana projekta, za koje su ova dva nadležna ministarstva razmotrila mogućnost podrške. Pre svega, govorilo se o rekonstrukciji dela Carigradskog druma, zatim o završetku izgradnje smeštajnih kapaciteta u Sportskom centru, kao i pristupnih saobraćajnica za Centralno groblje na lokaciji Šeškovac.
O drugim projektima bitnim za funkcionisanje grada i podizanje kvaliteta života građana Smedereva, razgovaraće se na nekom od narednih sastanka koji će biti održani sa drugim resornim ministrima Vlade Srbije.
Sastanku sa ministrima prisustvovali su predsednici opština Smederevska Palanka i Velika Plana, Nikola Vučen i Igor Matković, dok su grad Smederevo predstavljali Dejan Stošić i Jasmina Vojinović.

J. Šešlak

2 thoughts on “STOŠIĆ I VOJINOVIĆEVA PREDSTAVLJALI GRAD SMEDEREVO

 • 19. marta 2019. at 18:53
  Permalink

  Baš jake kadrove ima smederevski SNS. Jamina Ćuvikara je dobro ispekla zanat sa raznim vlastima, a posebno sa Umičevićem i Jasnom.

  Reply
 • 19. marta 2019. at 18:12
  Permalink

  Kada u posetu Opstini Smederevo bude dosao ministar unutrasnjih poslova i tuzilac za organizovani kriminal i dr . sagovornici ce im biti . . .

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *