GO SNS SMEDEREVO: NAJOŠTRIJE OSUĐUJEMO NASILJE, SNAŽNA PODRŠKA PREDSEDNIKU VUČIĆU

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Smederevu oglasio se saopštenjem u kojem najoštrije osuđuje nasilje koje se dogodilo proteklog vikenda u Beogradu, uz poruku da snažno stoji uz predsednika Srbije i SNS-a Aleksandra Vučića.

-GO SNS Smederevo pruža snažnu podršku predsedniku Republike Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću da istraje u borbi za snažnu, pristojnu Srbiju, u kojoj su budućnost otvaranje novih fabrika, izgradnja puteva, obnova škola, rast životnog standarda.
SNS najoštrije osuđuje ponašanje lidera SzS-a proteklog vikenda, nasilni upad u zgradu RTS-a kao i divljanje i nasilništvo demonstrirano ispred predsedništva Republike Srbije i policijske stanice u Beogradu.
Nasilje, vandalizam i bezakonje ne smeju biti oblici političkog delovanja, a posle svih dešavanja, jasno je da tajkuni Đilas i Jeremić, fašista Obradović i ostali iz Saveza za Srbiju, nemaju šta druga da ponude građanima Srbije već isključivo nasilje.
Vlast se ne osvaja na ulici, nasilnim upadom u institucije, vređanjem žena, pozivom na linč neistomišljenika, pretnjama silovanjem, vešanjem, već na izborima od kojih Đilas, Jeremić i Obradović zbog odsustva podrške građana beže.
Podsećamo na svim prethodnim izborima, građani su iskazali podršku politici Aleksandra Vučića, stvaranju pristojne i napredne Srbije – navedeno je u saopštenju smederevskog odbora SNS-a.

J. Šešlak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *