ePodunavlje: DIVLJAČKI NAPAD NA RTS: Lažni građanski protesti pokriće za nasilje!

Minorna grupica politikanata predvođena tajkunom Draganom Đilasom i njegovim potrčkom Boškom Obradovićem, koji sve političke ciljeve plaćaju prljavim novcem i skrivaju se iza lažnih građanskih protesta, nasilno je upala u zgradu Radio televizije Srbije.
Među njima su i maskirana lica, kao i brojni kriminalci koji svojim dosijeima pune crne hronike i Đilasu i Obradoviću služe da izazovu nasilje i sukobe u Srbiji, kako bi zadovoljili svoje albanske i ustaške „donatore“, u trenutku kada se naša zemlja bori sa velikim izazovima.

Oni će, naravno, da lažu da su protesti građanski i mirni. Vrata na zgradi državne televizije su polomljena, a ulazak je bio krajnje nasilan. Niko agresivnoj hordi nije želeo ni mogao da se suprotstavi. Građani koji se nalaze ispred RTS-a potvrdili su da je Obradović prvi krenuo iz Aberdareve u zgradu Javnog servisa.

IZVOR: www.ePodunavlje.rs

5 thoughts on “ePodunavlje: DIVLJAČKI NAPAD NA RTS: Lažni građanski protesti pokriće za nasilje!

 • 18. marta 2019. at 18:36
  Permalink

  autor vesti? Barbara Šešlak?

  Reply
 • 17. marta 2019. at 19:15
  Permalink

  Dok se smederevci šamaraju između sebe u stranci, ds pokušava da ih obori u beogradu.

  Reply
 • 16. marta 2019. at 23:42
  Permalink

  Šešlak izgubio si pamćenje ili si izvršio lobotomiju? Zaboravio si kada si okupirao TV Smederevo kada si smenjen, sve u ime demokratije i slobode medija?

  Reply
 • 16. marta 2019. at 23:30
  Permalink

  Sve ovo rade Đilas i Vučić po dogovoru, da posvađaju narod i da se bijemo međusobno dok oni predaju Kosovo po nalogu svojih gospodara.

  Reply
 • 16. marta 2019. at 21:56
  Permalink

  Šta se drugo može očekivati od besposličara, danguba, propalih glumaca i političara, siledžija i ostalih alergičara na inteligenciju?
  Takodje od propagandnih organa kao N1 i „Danas“? Njihovi samozvani novinari predstavljaju proteste šačice ljudi kao volju ogromnog dela naroda i time podstiču nasilje poput tog prema RTS. Pri tom se ne stide što podržavaju razne fašiste i anti-demokrate – baš onako, kako su naučili od svojih nalogodavaca iz SAD i Britanije. Zar je Srbija, ma koliko joj nedostaje na moralnom i kulturnom planu, stvarno zaslužila ovakve kriminalce?
  Izdavačke licence tih pokvarenih huškača bi se trebale preispitati, isto tako kao i one djubra na papiru poput Informera, Kurira, Alo, Bljuc i drugih.

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *