DVA ZLATA ZA DŽUDO KLUB „MLADOST CARINA“

Takmičari džudo kluba „Mladost Carina“ doneli su dva zlata sa prvog međunarodnog memorijalnog turnira „Slobodan Rakić-Cakan“ održanog proteklog vikenda u beogradskoj sportskoj hali Šumice. Turnir je organizovao džudo klub Partizan iz Malog Mokrog Luga, a bilo je preko 350 učesnika, mlađih i starijih poletaraca i pionira iz Rumunije, Republike Srpske, Bosne, Crne Gore i Srbije.
U konkurenciji starijih poletaraca u kategoriji do 34 kg Ognjen Kostić je nakon tri brilijantne borbe na svojim grudima poneo zlatnu medalju, njegova mlađa sestra u kategoriji mlađih poletarki do 34 kg takođe je uzela zlato dok je njihovom drugaru Aleksi Jovanoviću preko 50 kg u kategoriji starijih poletaraca i posle tri iscrpne borbe za dlaku izmakla medalja te je morao da se zadovolji petim mesto.
Strahinju Kostića i Nikolinu Ivanović ovoga puta nije pratila sportska sreća te su podbacili, ali itekako mogu biti ponosni na svoj trud uložen na ovoj manifestaciji, navode iz ovog kluba.
Takmičari džudo kluba „Mladost Carina“ pripremaju se za predstojeći međunarodni turnir „Mladost Evrope“ koji će narednog vikenda biti održan u Nišu.
SDN

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *