NAGRAĐUJEMO ČITATELJKE: ONLAJN KURSEVI ENGLESKOG JEZIKA POVODOM 8. MARTA

Obaveštavamo vas da smo povodom Međunarodnog dana žena, u saradnji s kompanijom LINK Group, obezbedili besplatne online kurseve engleskog jezika.

„Business Academy“, kao deo kompanije LINK Group, poklanjanjem ovih kurseva pruža odličnu priliku svim damama koje žele da usavrše i unaprede svoje znanje engleskog jezika kako bi postale što uspešnije na privatnom i profesionalnom planu.

Ukoliko želite da dobijete jedan od ponuđenih besplatnih kurseva, potrebno je da na adresu sdnovine@yahoo.com  pošaljete mejl sa „subjectom“ Besplatan kurs 8. mart, u kom ćete napisati svoje ime i prezime. Tri dame će dobiti mogućnost da potpuno besplatno pohađaju kurs engleskog.

Ukoliko budete jedna od dobitnica, dobićete poklon-kod s kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete u formu koja se nalazi na dnu strane, dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje kursa.

Nakon logovanja na platformu, svakoj dobitnici će biti dodeljen kurs engleskog u skladu s nivoom znanja, koji će biti određen ulaznim testom.

Ovo je samo jedan od načina na koji želimo da pokažemo koliko cenimo pripadnice lepšeg pola i koliko je bitno kontinuirano ulagati u svoje obrazovanje.

Više informacija u vezi sa kompanijom možete pronaći na sajtu  https://www.biznis-akademija.com/,  a o pomenutom kursu koji će besplatno moći da pohađaju tri naše čitateljke na linku https://www.biznis-akademija.com/poklon-kurs-za-dame.

SDN

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *