SMENJENA MILJENICA ODLAZEĆE GRADONAČELNICE

Vesna Stefanović, dosadašnji vršilac dužnosti Doma za stare, neće više obavljati tu funkciju, saznaju „Smederevske novine“. U direktorsku fotelju staračkog doma Stefanovića je došla posle obavljanja funkcije članice Gradskog veća.

Iako se retko pojavljivala u javnosti, ostaće upamćena po bahatosti, pošto je jedno vreme obavljala obe funkcije, za šta je primala i dve plate. Takođe, za svog mandata na mestu vršioca dužnosti Doma za stare o trošku ustanove uzela je i dva mobilna telefona, čija je ukupna vrednost, kako prenose pojedini mediji, 300.000 dinara, koja je dala svom detetu.

Bila je i u sukobu interesa i dok je obavljala funkciju članice Gradskog veća za resor kulture i informisanja, pošto je gradu Smederevu za brojne turističko-privredne i ostale manifestacije, u više navrata, iznajmljivala opremu za ozvučenje, koju je „dobro“ naplatila.

J. Šešlak

 

3 thoughts on “SMENJENA MILJENICA ODLAZEĆE GRADONAČELNICE

 • 8. marta 2019. at 09:25
  Permalink

  Za sebe 300 000 i sve ostalo a za onog ko je postavio i cija je miljenica nista , gle ………… u slamenom sesiru ? A kad ce procesuiranje nadleznih ?

  Reply
 • 7. marta 2019. at 22:27
  Permalink

  Opaaa Đurđo! Saka čast originalni naprednjaci, počistite sve Jasnine razbojnike i narod vam možda poveruje na sledećim izborima da ste drugačiji od nje.

  Reply
 • 7. marta 2019. at 22:23
  Permalink

  Kako vama sa Cuvikarom? 😂 pljuvali je a sad je slusate kao nadredjenu!?

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *