МУШКАРАЦ СТРАДАО У ПОЖАРУ

У пожару који је јутрос око 9 сати избио у објекту у улици 17. Октобра, настрадао је Ж.Н. (70), потврђено је за наш портал у смедеревској полицији. Према првим незваничним информацијама, пожар је највероватније изазвала грејалица, а човек се угушио од дима. Ватрогасце је позвала радница из продавнице која се налази у локалу поред, пошто је приметила дим који се ширио из куће. настрадали је, како сазнајемо, живео сам, у објекту у којем се бавио продајом птица и хране за птице. Увиђај је у току.

Ј.В.

5 thoughts on “МУШКАРАЦ СТРАДАО У ПОЖАРУ

 • 1. marta 2019. at 12:50
  Permalink

  Za sve one kojima je muka i kojima smeta nasa drzava postoji jedno jednostavno resenje mogu da je promene pa i Australijom ako im odgovara. Sasvim drugo je pitanje nerad i korumpiranost pojedinaca u drzavnoj upravi .Onaj ko takvima staje u zastitu jasno je da ima svoj interes da se takvi ne sklone iz drzavne uprave.Iz obaveza i prava drzavnih sluzbenika proizilaze licni dohodci, nagrade , disciplinska, prekrsajna i krivicna odgovornost.

  Reply
  • 2. marta 2019. at 07:49
   Permalink

   Da ste lepo pročitali (i razumeli), došli bi ste do zaključka, da (meni) nije problem ova država, nego oni, koji od države očekuju sve, a ne žele snositi ni trunku odgovornosti za svoj život, društvo, i na kraju tu državu, pa tako po njoj i njenim predstavnicima samo pljuju.
   Drugo je pitanje, kako se iz ovog neodgovornog i nezrelog naroda treba izroditi kvalitetno društvo sa kvalitetnim državnim predstavnicima itd.

   Reply
 • 1. marta 2019. at 12:32
  Permalink

  Objekat u kom je izbio pozar nalazi se na samom trotoaru i nekada je bio restoran Mostar ili kod Vlajka.Posto su od njega gradnjom ili rekonstrukcijom formirana dva lokala uz sami trotoar u naj frekventnijoj uluci u gradu, postavlja se pitanje da li je to uradjeno u skladu sa zakonom ,da li je uradjena prenamena objekta ko je pustio u rad objekat ,ko je dao priklucak za sruju lokalu od kog je i nastao pozar jer radi se o lokalu a ne o pijacnoj tezgi , ma sta se u njemu prodavalo ili radilo ,a radilo je se.Da li postoji ijedan zapisnik,resenje ili nalog bilo koje inspekcije ( gradjevinske ,trzisne komunalne, protivpozarne i td) a morao je za sve ove godine biti,koji je ukazivao na ovaj objekat u bilo kom smislu.Onaj ko komentarise rad ili nerad inspekciskih~drzavnih organa treba da zna da grad ima reone za koje je zaduzen pojedinac ili tim nadlezne inspekcije i da je nemoguce za sve ove godine da niko nije primecivao problem ovog objekta.
  Svi ti pojedinci na kraju krajeva su placeni za savestan rad u drzavnoj upravi a za nerad ili tragediju sledei odgovornost od disciplinske pa do krivicne. Za svaciji rad u drzavnim organima postoje tragovi .Narod nije kriv ako je neko bItanga!!!

  Reply
 • 26. februara 2019. at 21:50
  Permalink

  Dali je nadlezna inspekcija ikada obisla ovaj i slicne lokale i sta je preduzela !!!
  Svojim neradom i neradom i nesposobnoscu svojih nacelnika ugrozavaju na razno razne nacine gradjane Smedereva i njihovu imovinu. A sto se tice svojih licnih interesa tu su veoma revnosni.

  Reply
  • 27. februara 2019. at 16:39
   Permalink

   Da li je država dadilja, koja mora paziti svoje nesposobne mezimčiće? Trebalo bi možda inspektori pred spavanje svakog proveriti i poljubiti za laku noć?
   Video bih takve kao Vas, kada bi Vam se država u sve mešala i sve proveravala – kuknjava bi se verovatno čula do Australije.
   Šta je sa temom sopstvene odgovornosti? Ovaj narod se ne pridržava ni najosnovnijih pravila, a za sve država treba da snosi odgovornost.
   Mučno mi je kada čujem takve nezrele gluposti.

   Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *