NASTAVLJENA POTRAGA ZA MLADIĆEM KOJI JE NESTAO NA DUNAVU

Ronioci žandarmerije još tragaju za telom dvadesetjednogodišnjeg N.A. iz Smedereva, koji je nestao prilikom pokušaja krađe nafte sa jednog broda usidrenog na Dunavu kod Smedereva.
On je, kako nezvanično saznajemo, sa još dvojicom mladića, u noći između nedelje i ponedeljka, bio na brodu „Brčko 1“, sa namerom da ukradu naftu, a kada ih je spazila posada, pokušali su da pobegnu. Do utapanja je, sumnja se, došlo, nakon što je N.A. skočio sa broda, dok su dvojica mladića S.M. (19) i M.S. (21) zadržana i predata policiji. Oni se terete za krivično delo teška krađa u pokušaju.
-Njih trojica su se čamcem dovezli do broda koji je bio usidren na Dunavu. Popeli su se na plovilo i prilikom pokušaja obijanja katanca na rezervoaru spazila ih je posada, koja je osujetila njihovu nameru. Pokušali su da pobegnu, ali je posada uspela da uhvati dvojicu. Šta je sa trećim mladićem ne zna se, verovatno je skočio u reku bežeći od posade, u nameri da stigne do čamca, ali se pretpostavlja da se utopio. Sa sigurnošću to ne možemo da tvrdimo, njegovo telo još nije pronađeno, pa postoji mogućnost i da je pobegao – kaže izvor blizak istrazi.
Posada broda odmah je pozvala policiju, koja je dvojicu mladića zatekla na mestu izvršenja. Kod njih je pronađen alat za obijanje, kao i baloni i creva za pretakanje nafte.
Svi nadležni organi ističu da zvaničnih informacija u vezi sa ovim slučajem još nema, pošto je istraga u toku i potrebno je sa sigurnošću utvrditi šta se u noći između nedelje i ponedeljka tačno dogodilo.

J.V.

5 thoughts on “NASTAVLJENA POTRAGA ZA MLADIĆEM KOJI JE NESTAO NA DUNAVU

 • 14. februara 2019. at 08:56
  Permalink

  Lopovska posla.

  Reply
 • 6. februara 2019. at 13:35
  Permalink

  Pošteno bi bilo da kažete da nema novih informacija, nego što izmišljate.

  Reply
 • 6. februara 2019. at 02:19
  Permalink

  Pisete neistinu dodjite da vam ja kazem istinu i kako policija nije mrdnula prstom do 9h ujutru a oni momci su otisli sami da prijave pad N.A u reku policija je cekala jutro posto nisu imali cime navodno da ide

  Reply
  • 14. februara 2019. at 08:54
   Permalink

   Posteno su krali, fini momci. Lopovi

   Reply
 • 5. februara 2019. at 23:45
  Permalink

  Nije ih policija uhvatila,nego su se sami prijavili u policiju.Skoro sve je laz sto je napisano.

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *