ЈАСНА, ГОРАН, МИШКОВИЋ … ЈЕДНАКО 125 КВАДРАТА

Како су „Смедеревске новине“ раније објавиле, један број појединаца из ближег окружења градоначелнице Јасне Аврамовић, осим што је осигурао личне буџете захваљујући добром „ухлебљењу“ на неком од места у локалној администрацији, успео је да за њеног мандата обезбеди себи и по неку некретнину. Већ смо објавили да је Влада Абрамовић, један од њених највернијих и најближих сарадника, решио себи егзистенцију куповином стана у центру града, али и обавестили јавност да није једини.
На списку оних који су у своју имовинску карту уписали некретнину је и начелник хирургије Опште болнице „Свети Лука“ у Смедереву, Горан Аврамовић, иначе брат градоначелнице Јасне Аврамовић.
Према сазнањима нашег портала, Аврамовић је средином прошле године, постао власник пословног простора површине 125 квадратних метара, који се налази у згради у Карађорђевој улици у центру града. Реч је о локалу који је означен као „пословни простор – једна просторија финансијских услуга – Банка“, који је Горан Аврамовић купио за 65.000 евра и то од предузећа „KBM ASCO“ д.о.о. из Београда.
Тај простор током прошле године је реновиран и у њему отворена поликлиника „Медикалтим“, на чијем званичном сајту стоји да је реч о бившој поликлиници „Ендомед“, чије је име промењено и која је из Кнез Михајлове 79 пресељена на нову локацију у центру града, у Карађорђеву 34. „Смедеревске новине“ раније су у својим текстовима обавестиле јавност о основаним сумњама да се иза „Ендомеда“, и покушаја да један део послова које је обављао смедеревски Дом здравља додели овој приватној клиници, заправо „крије“ Горан Аврамовић, а изгледа да нова сазнања до којих смо дошли то и потврђују.
Иначе, у време ове трансакције, власник фирме „KBM ASCO“ било је предузеће на чијем је челу извесни Марко Хинић, кога су медији означили као „стручног сарадника Марка Мишковића“ током судског процеса вођеног против њега. Хинићу, показују сазнања до којих смо дошли, није страно ангажовање по различитим основима у појединим банкама, а власник је или сувласник неколико предузећа и инвестиционих фондова.
„Смедеревске новине“ наставиће и у наредном периоду да обавештавају јавност о сазнањима до којих смо дошли, а у вези са некретнинама у чији су посед дошли појединци из окружења градоначелнице Јасне Аврамовић.

Ј. Шешлак

7 thoughts on “ЈАСНА, ГОРАН, МИШКОВИЋ … ЈЕДНАКО 125 КВАДРАТА

 • 5. februara 2019. at 00:21
  Permalink

  auuu, kakva banda lopovska. jasna 10 godina samo o poštenju priča. koliko poštenja toliko kvadrata i hiljadarki evra.

  Reply
 • 2. februara 2019. at 17:05
  Permalink

  A sto ne pises Joco malo i o drugim naprednjacima koji su lepo profitirali od obavljanja javne funkcije, o funkcionerima drzavnih organa u gradu, poslanicima, bivsim gradonacelnicima Umicevicu, Tomi…

  Reply
 • 1. februara 2019. at 16:51
  Permalink

  Predhodni objavljeni članak u vezi kupovine stana od strane G-dina Abramovića i ovaj članak u vezi stanova,treba da animira nadležne da ispitaju zakonitost obavljanja svojih poslova službenika u Gradskoj upravi. Bilo bi korisno i zanimljivo za čitaoce i građane Smedereva i šire.

  Reply
 • 1. februara 2019. at 16:46
  Permalink

  Ja sam govorio i govorio i nece da slusaju
  sada svi uplaseni,revizor

  Reply
 • 31. januara 2019. at 22:31
  Permalink

  Šeslak da se ispita imovina Mirka Đurica priča se da je i on kupio stan od Tine Trejd,onda da je Milijan Novakovic kupila stan do njenog u istoj zgradi. Kako su i ostali iz opstine kupovali stanove?

  Reply
 • 31. januara 2019. at 21:40
  Permalink

  Ovog Vladu, odmah u zatvor. Taj ljigavko je najveci mesetar u Smederevu. Treba proveriti kako je dosao do stana, naci ce se tu svasta nesto.

  Reply
 • 31. januara 2019. at 21:22
  Permalink

  Kako je moguće da neko ko samo sedi na dupe kao Vlada Dupe stekne toliku imovinu?! A Goran Avramović dobio pre par godina od sestra Jasne Svetosavsku povelju, a vidimo da nije imun i na nekretnine. Dajte mi 30 dana da budem na čelu grada i da počistim bandu!

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *