JASNA, GORAN, MIŠKOVIĆ … JEDNAKO 125 KVADRATA

Kako su „Smederevske novine“ ranije objavile, jedan broj pojedinaca iz bližeg okruženja gradonačelnice Jasne Avramović, osim što je osigurao lične budžete zahvaljujući dobrom „uhlebljenju“ na nekom od mesta u lokalnoj administraciji, uspeo je da za njenog mandata obezbedi sebi i po neku nekretninu. Već smo objavili da je Vlada Abramović, jedan od njenih najvernijih i najbližih saradnika, rešio sebi egzistenciju kupovinom stana u centru grada, ali i obavestili javnost da nije jedini.
Na spisku onih koji su u svoju imovinsku kartu upisali nekretninu je i načelnik hirurgije Opšte bolnice „Sveti Luka“ u Smederevu, Goran Avramović, inače brat gradonačelnice Jasne Avramović.
Prema saznanjima našeg portala, Avramović je sredinom prošle godine, postao vlasnik poslovnog prostora površine 125 kvadratnih metara, koji se nalazi u zgradi u Karađorđevoj ulici u centru grada. Reč je o lokalu koji je označen kao „poslovni prostor – jedna prostorija finansijskih usluga – Banka“, koji je Goran Avramović kupio za 65.000 evra i to od preduzeća „KBM ASCO“ d.o.o. iz Beograda.
Taj prostor tokom prošle godine je renoviran i u njemu otvorena poliklinika „Medikaltim“, na čijem zvaničnom sajtu stoji da je reč o bivšoj poliklinici „Endomed“, čije je ime promenjeno i koja je iz Knez Mihajlove 79 preseljena na novu lokaciju u centru grada, u Karađorđevu 34. „Smederevske novine“ ranije su u svojim tekstovima obavestile javnost o osnovanim sumnjama da se iza „Endomeda“, i pokušaja da jedan deo poslova koje je obavljao smederevski Dom zdravlja dodeli ovoj privatnoj klinici, zapravo „krije“ Goran Avramović, a izgleda da nova saznanja do kojih smo došli to i potvrđuju.
Inače, u vreme ove transakcije, vlasnik firme „KBM ASCO“ bilo je preduzeće na čijem je čelu izvesni Marko Hinić, koga su mediji označili kao „stručnog saradnika Marka Miškovića“ tokom sudskog procesa vođenog protiv njega. Hiniću, pokazuju saznanja do kojih smo došli, nije strano angažovanje po različitim osnovima u pojedinim bankama, a vlasnik je ili suvlasnik nekoliko preduzeća i investicionih fondova.
„Smederevske novine“ nastaviće i u narednom periodu da obaveštavaju javnost o saznanjima do kojih smo došli, a u vezi sa nekretninama u čiji su posed došli pojedinci iz okruženja gradonačelnice Jasne Avramović.

J. Šešlak

7 thoughts on “JASNA, GORAN, MIŠKOVIĆ … JEDNAKO 125 KVADRATA

 • 5. februara 2019. at 00:21
  Permalink

  auuu, kakva banda lopovska. jasna 10 godina samo o poštenju priča. koliko poštenja toliko kvadrata i hiljadarki evra.

  Reply
 • 2. februara 2019. at 17:05
  Permalink

  A sto ne pises Joco malo i o drugim naprednjacima koji su lepo profitirali od obavljanja javne funkcije, o funkcionerima drzavnih organa u gradu, poslanicima, bivsim gradonacelnicima Umicevicu, Tomi…

  Reply
 • 1. februara 2019. at 16:51
  Permalink

  Predhodni objavljeni članak u vezi kupovine stana od strane G-dina Abramovića i ovaj članak u vezi stanova,treba da animira nadležne da ispitaju zakonitost obavljanja svojih poslova službenika u Gradskoj upravi. Bilo bi korisno i zanimljivo za čitaoce i građane Smedereva i šire.

  Reply
 • 1. februara 2019. at 16:46
  Permalink

  Ja sam govorio i govorio i nece da slusaju
  sada svi uplaseni,revizor

  Reply
 • 31. januara 2019. at 22:31
  Permalink

  Šeslak da se ispita imovina Mirka Đurica priča se da je i on kupio stan od Tine Trejd,onda da je Milijan Novakovic kupila stan do njenog u istoj zgradi. Kako su i ostali iz opstine kupovali stanove?

  Reply
 • 31. januara 2019. at 21:40
  Permalink

  Ovog Vladu, odmah u zatvor. Taj ljigavko je najveci mesetar u Smederevu. Treba proveriti kako je dosao do stana, naci ce se tu svasta nesto.

  Reply
 • 31. januara 2019. at 21:22
  Permalink

  Kako je moguće da neko ko samo sedi na dupe kao Vlada Dupe stekne toliku imovinu?! A Goran Avramović dobio pre par godina od sestra Jasne Svetosavsku povelju, a vidimo da nije imun i na nekretnine. Dajte mi 30 dana da budem na čelu grada i da počistim bandu!

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *