ГО СНС СМЕДЕРЕВО: СТОП НАСИЉУ НАД ЖЕНАМА

Градски одбор Српске напредне странке најоштрије осуђује сваки вид насиља над женама, поручиле су у обраћању медијима представнице ове локалне страначке организације.
-У 21. веку, где је жена носилац породице и друштва, као мајка, као јавна личност, која је добила поверење да обаваља одређене функције, а при томе за то што ради има и огромну одговорност, не сме бити предмет насиља, ни вербалног, ни психичког, а да не говоримо о физичком – рекла је у име ГО СНС Смедерево чланица Градског већа Јасмина Војиновић.
Додала је да „увреде и претње изнесене на јавној сцени имају посебну тежину“, а оне упућене женама су, истакла је, „напад на демократију и слободу говора“.
-Сведоци смо ових дана да опозиција коју предводе Ђилас, Јеремић и Обрадовић своју предизборну кампању заснивају на увредама, претњама и застрашивању, нарочито над женама. Сергеј Трифуновић покушава да уђе у политички живот тако што вређа, омаловажава и понижава жене Србије. Легитимитет у институцијама се добија на изборима, којих се они јако боје, који још нису ни објављени, а они их већ не прихватају и кажу да ће их бојкотовати. Позивам све жене да заједно поручимо: Стоп насиљу над женама, покажемо женску солидарност, и кажемо: Ми вас се не плашимо – поручила је Војиновићева.

Ј.В.

2 thoughts on “ГО СНС СМЕДЕРЕВО: СТОП НАСИЉУ НАД ЖЕНАМА

 • 29. januara 2019. at 23:21
  Permalink

  do juče virila jasni iz određenog dela tela, a sad se obrnula i drži konverencije. dal je dobro naučila tekst pesmice. hvali se po selima da će da bude jasna umesto jasne. sns ludilo, dal zna vučić kako se oni slatko zajebavaju u smederevu. ova je bila glavna kod umičevića nije izlazila iz kabineta, vrlo jedna fina dama, da se neko ne uvredi.

  Reply
 • 25. januara 2019. at 09:37
  Permalink

  Ko o čemu, ove o poštenju…

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *