GO SNS SMEDEREVO: STOP NASILJU NAD ŽENAMA

Gradski odbor Srpske napredne stranke najoštrije osuđuje svaki vid nasilja nad ženama, poručile su u obraćanju medijima predstavnice ove lokalne stranačke organizacije.
-U 21. veku, gde je žena nosilac porodice i društva, kao majka, kao javna ličnost, koja je dobila poverenje da obavalja određene funkcije, a pri tome za to što radi ima i ogromnu odgovornost, ne sme biti predmet nasilja, ni verbalnog, ni psihičkog, a da ne govorimo o fizičkom – rekla je u ime GO SNS Smederevo članica Gradskog veća Jasmina Vojinović.
Dodala je da „uvrede i pretnje iznesene na javnoj sceni imaju posebnu težinu“, a one upućene ženama su, istakla je, „napad na demokratiju i slobodu govora“.
-Svedoci smo ovih dana da opozicija koju predvode Đilas, Jeremić i Obradović svoju predizbornu kampanju zasnivaju na uvredama, pretnjama i zastrašivanju, naročito nad ženama. Sergej Trifunović pokušava da uđe u politički život tako što vređa, omalovažava i ponižava žene Srbije. Legitimitet u institucijama se dobija na izborima, kojih se oni jako boje, koji još nisu ni objavljeni, a oni ih već ne prihvataju i kažu da će ih bojkotovati. Pozivam sve žene da zajedno poručimo: Stop nasilju nad ženama, pokažemo žensku solidarnost, i kažemo: Mi vas se ne plašimo – poručila je Vojinovićeva.

J.V.

2 thoughts on “GO SNS SMEDEREVO: STOP NASILJU NAD ŽENAMA

 • 29. januara 2019. at 23:21
  Permalink

  do juče virila jasni iz određenog dela tela, a sad se obrnula i drži konverencije. dal je dobro naučila tekst pesmice. hvali se po selima da će da bude jasna umesto jasne. sns ludilo, dal zna vučić kako se oni slatko zajebavaju u smederevu. ova je bila glavna kod umičevića nije izlazila iz kabineta, vrlo jedna fina dama, da se neko ne uvredi.

  Reply
 • 25. januara 2019. at 09:37
  Permalink

  Ko o čemu, ove o poštenju…

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *