I U NOVOJ GODINI NASTAVAK KADROVSKIH PROMENA

Kako saznaju „Smederevske novine“, posle novogodišnjih praznika, Gradski odbor Srpske napredne stranke nastaviće sa sprovođenjem započetih promena u funkcionisanju, pošto dosadašnji rad nije doneo očekivane rezultate. Promene će, kako nam je potvrđeno, biti nastavljene i u smeru kadrovskog „osvežavanja“, poboljšanja funkcionisanja stranačke organizacije i približavanja članstvu i građanima, kako bi se što efikasnije pristupilo rešavanju problema i poboljšanju kvaliteta života sugrađana. Biće analiziran rad svih direktora javnih preduzeća, gradskih većnika, kao i poverenika mesnih i gradskog odbora, a po rečima našeg sagovornika, promene će, najpre, osetiti funkcioneri, koji su na rukovodećim mestima, među kojima će se, kako saznajemo, na prvom mestu naći direktori filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, Pošta Srbije i Telekoma Srbije u našem gradu. „Moramo naporno da radimo, kako bi građani što pre osetili boljitak u svakodnevnom životu“, tvrdi naš izvor iz redova smederevskih naprednjaka, i dodaje, da je SNS stranka koja neće dozvoliti da njeni „funkcioneri uživaju u beneficijama zanemarujući svoje obaveze prema građanima zbog kojih su dobili mogućnost da se nađu na tim mestima“.

J. Šešlak

2 thoughts on “I U NOVOJ GODINI NASTAVAK KADROVSKIH PROMENA

 • 24. januara 2019. at 03:24
  Permalink

  počeli „naprednjaci“ da idu u biblioteku ??? ma neee, uselili gradski odbor u centar za kulturu pa im isti ulaz :))) idu na partinski.

  Reply
 • 28. decembra 2018. at 10:27
  Permalink

  obecanje asfaltiranje KRAGUJEVACKE ULICE! nikako da se realizuje, sramota to je ulica na carini preko puta biro cipa, Carina 1 na izborima! a izgleda moja ulica Carina 0! verujem da je neko doveo celnike grada u zabludu ali to je jedna od najstarijih ulica u gradu, mislim da ce naredne godine biti realizovana obecanja!

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *