И У НОВОЈ ГОДИНИ НАСТАВАК КАДРОВСКИХ ПРОМЕНА

Како сазнају „Смедеревске новине“, после новогодишњих празника, Градски одбор Српске напредне странке наставиће са спровођењем започетих промена у функционисању, пошто досадашњи рад није донео очекиване резултате. Промене ће, како нам је потврђено, бити настављене и у смеру кадровског „освежавања“, побољшања функционисања страначке организације и приближавања чланству и грађанима, како би се што ефикасније приступило решавању проблема и побољшању квалитета живота суграђана. Биће анализиран рад свих директора јавних предузећа, градских већника, као и повереника месних и градског одбора, а по речима нашег саговорника, промене ће, најпре, осетити функционери, који су на руководећим местима, међу којима ће се, како сазнајемо, на првом месту наћи директори филијале Националне службе за запошљавање, Пошта Србије и Телекома Србије у нашем граду. „Морамо напорно да радимо, како би грађани што пре осетили бољитак у свакодневном животу“, тврди наш извор из редова смедеревских напредњака, и додаје, да је СНС странка која неће дозволити да њени „функционери уживају у бенефицијама занемарујући своје обавезе према грађанима због којих су добили могућност да се нађу на тим местима“.

Ј. Шешлак

2 thoughts on “И У НОВОЈ ГОДИНИ НАСТАВАК КАДРОВСКИХ ПРОМЕНА

 • 24. januara 2019. at 03:24
  Permalink

  počeli „naprednjaci“ da idu u biblioteku ??? ma neee, uselili gradski odbor u centar za kulturu pa im isti ulaz :))) idu na partinski.

  Reply
 • 28. decembra 2018. at 10:27
  Permalink

  obecanje asfaltiranje KRAGUJEVACKE ULICE! nikako da se realizuje, sramota to je ulica na carini preko puta biro cipa, Carina 1 na izborima! a izgleda moja ulica Carina 0! verujem da je neko doveo celnike grada u zabludu ali to je jedna od najstarijih ulica u gradu, mislim da ce naredne godine biti realizovana obecanja!

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *