„LINK GROUP“ OBEZBEDILA BESPLATNE KURSEVE ENGLESKOG ZA CVIJIĆEVCE

Uspešno se nastavlja akcija u kojoj „ITAcademy“, kao deo „LINK Group“-e, poklanja besplatne onlajn kurseve engleskog jezika đacima osnovnih škola u Srbiji. U dosadašnjim akcijama je učestvovalo preko 40 osnovnih škola, u kojima je više od 200 đaka dobilo mogućnost da besplatno nauči ili usavrši engleski jezik. Ponosno objavljujemo da se akciji priključuju i škole iz naših krajeva i da će mogućnost da dodatno nauče engleski jezik sada imati i đaci iz Osnovne škole „Jovan Cvijić” iz Smedereva, saopštavaju iz ove kompanije.

Nakon što se registruju na strani prijave, đacima će biti omogućeno da putem platforme za online učenje pristupe kursevima od kuće i u vreme kada njima najviše odgovara, a kursevi su klasifikovani prema različitim nivoima znanja, koji se određuju nakon početnog testa.

„ITAcademy“ i „LINK Group“ pozivaju i ostale kompanije koje na bilo koji način mogu da doprinesu da se poboljšaju kvalitet i uslovi života naših najmlađih članova društva da se uključe u slične akcije i omoguće im srećnije i bezbrižnije odrastanje i detinjstvo.

SDN

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *