„LINK GROUP“ ОБЕЗБЕДИЛА БЕСПЛАТНЕ КУРСЕВЕ ЕНГЛЕСКОГ ЗА ЦВИЈИЋЕВЦЕ

Успешно се наставља акција у којој „ITAcademy“, као део „LINK Group“-e, поклања бесплатне онлајн курсеве енглеског језика ђацима основних школа у Србији. У досадашњим акцијама је учествовало преко 40 основних школа, у којима је више од 200 ђака добило могућност да бесплатно научи или усаврши енглески језик. Поносно објављујемо да се акцији прикључују и школе из наших крајева и да ће могућност да додатно науче енглески језик сада имати и ђаци из Основне школе „Јован Цвијић” из Смедерева, саопштавају из ове компаније.

Након што се региструју на страни пријаве, ђацима ће бити омогућено да путем платформе за онлине учење приступе курсевима од куће и у време када њима највише одговара, а курсеви су класификовани према различитим нивоима знања, који се одређују након почетног теста.

„ITAcademy“ и „LINK Group“ позивају и остале компаније које на било који начин могу да допринесу да се побољшају квалитет и услови живота наших најмлађих чланова друштва да се укључе у сличне акције и омогуће им срећније и безбрижније одрастање и детињство.

СДН

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *