„LINK GROUP“ OBEZBEDILA BESPLATNE KURSEVE ENGLESKOG ZA CVIJIĆEVCE

Uspešno se nastavlja akcija u kojoj „ITAcademy“ (www.it-akademija.com), kao deo „LINK Group“-e, poklanja besplatne onlajn kurseve engleskog jezika đacima osnovnih škola u Srbiji. U dosadašnjim akcijama je učestvovalo preko 40 osnovnih škola, u kojima je više od 200 đaka dobilo mogućnost da besplatno nauči ili usavrši engleski jezik. Ponosno objavljujemo da se akciji priključuju i škole iz naših krajeva i da će mogućnost da dodatno nauče engleski jezik sada imati i đaci iz Osnovne škole „Jovan Cvijić” iz Smedereva, saopštavaju iz ove kompanije.

Nakon što se registruju na strani prijave (https://www.it-akademija.com/ucenje-engleskog), đacima će biti omogućeno da putem platforme za online učenje pristupe kursevima od kuće i u vreme kada njima najviše odgovara, a kursevi su klasifikovani prema različitim nivoima znanja, koji se određuju nakon početnog testa.

„ITAcademy“ i „LINK Group“ pozivaju i ostale kompanije koje na bilo koji način mogu da doprinesu da se poboljšaju kvalitet i uslovi života naših najmlađih članova društva da se uključe u slične akcije i omoguće im srećnije i bezbrižnije odrastanje i detinjstvo.

SDN

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *