МИРКО ЂУРИЋ ПОДНЕО ОСТАВКУ

Мирко Ђурић, члан Градског већа задужен за инфраструктуру и месне заједнице, поднео је оставку на ту функцију, сазнају „Смедеревске новине“, из, како је навео, личних разлога.
Мирко Ђурић један је од најближих сарадника градоначелнице Јасне Аврамовић још из периода постојања групе грађана „Покрет за Смедерево“. Од 2004-те године до данас, са мањим прекидима, готово увек је био на некој од функција у локалној самоуправи, иако има трећи степен образовања (завршио је Школу за висококвалификоване раднике). Једно време био је и у управи фудбалског клуба.
Наш портал раније је најавио могућност смене чланова Градског већа Мирка Ђурића и Јасмине Војиновић, јер је њихов учинак на функцијама које заузимају, био предмет разматрања у владајућој Српској напредној странци. Како сазнајемо, рад Војиновићеве још увек се анализира, и уколико буде процењено да је задовољила критеријуме за позицију члана Градског већа, могуће је да ће остати на тој функцији, сазнајемо из извора блиског смедеревским напредњацима.
Оставка Мирка Ђурића требало би да буде констатована на првој наредној седници Скупштине града, заказаној за понедељак, 24. децембар, потврђено је за наш портал.

Ј. Шешлак

7 thoughts on “МИРКО ЂУРИЋ ПОДНЕО ОСТАВКУ

 • 2. januara 2019. at 12:07
  Permalink

  Trebali bi nadlezni da istraze u cijem lokalu u tc.Don zon i po kojem osnovu je bilo preduzece za gasifikaciju .Da li je bilo zloupotrebe sluzbenog polozaja.

  Reply
 • 1. januara 2019. at 22:44
  Permalink

  Kakva odvratna,a uz to i sumnjiva njuska !!!

  Reply
 • 21. decembra 2018. at 22:23
  Permalink

  Dosta ojadio gradski budzet i nase pare

  Reply
 • 21. decembra 2018. at 22:16
  Permalink

  A zatim obavezna i temeljna istraga o poreklu imovine !!!

  Reply
 • 21. decembra 2018. at 18:31
  Permalink

  Juuu, naopako! Ja sam prvo pročitala Marko! 😉

  Reply
 • 21. decembra 2018. at 18:06
  Permalink

  Grupa građana Pokret za pokradimo Smederevo još uvek postoji Mirko je jedan od članova i svi ostali što podržavaju Jasnu Avramović.

  Reply
 • 21. decembra 2018. at 16:59
  Permalink

  O fala Bogu …to što je dao ostavku to je ustvari stara fora Jasnina (“ bolje se skloni da te ne pokršim“ ) .Nego brinem se da li je uspeo da zaposli ćerku u Centru za socijalni rad ili negde drugde ako nije onda ništa nije uradio …Njegova ostavka je ogroman gubitak za grad Smederevo,takav stručnjak se nije rodio niti će se roditi …u prevodu – on nije imao blage veze sa mozgom … a i Vojinovićeva nije mnogo bolja …

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *