MIRKO ĐURIĆ PODNEO OSTAVKU

Mirko Đurić, član Gradskog veća zadužen za infrastrukturu i mesne zajednice, podneo je ostavku na tu funkciju, saznaju „Smederevske novine“, iz, kako je naveo, ličnih razloga.
Mirko Đurić jedan je od najbližih saradnika gradonačelnice Jasne Avramović još iz perioda postojanja grupe građana „Pokret za Smederevo“. Od 2004-te godine do danas, sa manjim prekidima, gotovo uvek je bio na nekoj od funkcija u lokalnoj samoupravi, iako ima treći stepen obrazovanja (završio je Školu za visokokvalifikovane radnike). Jedno vreme bio je i u upravi fudbalskog kluba.
Naš portal ranije je najavio mogućnost smene članova Gradskog veća Mirka Đurića i Jasmine Vojinović, jer je njihov učinak na funkcijama koje zauzimaju, bio predmet razmatranja u vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci. Kako saznajemo, rad Vojinovićeve još uvek se analizira, i ukoliko bude procenjeno da je zadovoljila kriterijume za poziciju člana Gradskog veća, moguće je da će ostati na toj funkciji, saznajemo iz izvora bliskog smederevskim naprednjacima.
Ostavka Mirka Đurića trebalo bi da bude konstatovana na prvoj narednoj sednici Skupštine grada, zakazanoj za ponedeljak, 24. decembar, potvrđeno je za naš portal.

J. Šešlak

7 thoughts on “MIRKO ĐURIĆ PODNEO OSTAVKU

 • 2. januara 2019. at 12:07
  Permalink

  Trebali bi nadlezni da istraze u cijem lokalu u tc.Don zon i po kojem osnovu je bilo preduzece za gasifikaciju .Da li je bilo zloupotrebe sluzbenog polozaja.

  Reply
 • 1. januara 2019. at 22:44
  Permalink

  Kakva odvratna,a uz to i sumnjiva njuska !!!

  Reply
 • 21. decembra 2018. at 22:23
  Permalink

  Dosta ojadio gradski budzet i nase pare

  Reply
 • 21. decembra 2018. at 22:16
  Permalink

  A zatim obavezna i temeljna istraga o poreklu imovine !!!

  Reply
 • 21. decembra 2018. at 18:31
  Permalink

  Juuu, naopako! Ja sam prvo pročitala Marko! 😉

  Reply
 • 21. decembra 2018. at 18:06
  Permalink

  Grupa građana Pokret za pokradimo Smederevo još uvek postoji Mirko je jedan od članova i svi ostali što podržavaju Jasnu Avramović.

  Reply
 • 21. decembra 2018. at 16:59
  Permalink

  O fala Bogu …to što je dao ostavku to je ustvari stara fora Jasnina (“ bolje se skloni da te ne pokršim“ ) .Nego brinem se da li je uspeo da zaposli ćerku u Centru za socijalni rad ili negde drugde ako nije onda ništa nije uradio …Njegova ostavka je ogroman gubitak za grad Smederevo,takav stručnjak se nije rodio niti će se roditi …u prevodu – on nije imao blage veze sa mozgom … a i Vojinovićeva nije mnogo bolja …

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *