MIKS MILOVANOVIĆ-MIKEC ZLATAN NA TROFEJU BEOGRADA

Miks tim „Smederevo-Policajac“ koji su činili Jasmina Milovanović i Damir Mikec osvojio je zlatnu medalju u disciplini vazdušnim pištoljem na Trofeju Beograda. Drugo mesto osvojio je tim Ukrajina 4, a treće Ukrajina 2. Drugog dana prvenstva, održana su pojedinačna takmičenja u seniorskoj i juniorskoj kategoriji. Milovanovićeva se sa 567 krugova plasirala sa sedmog mesta u finale, i na kraju završila takmičenje na šestom mestu. Zlatnu medalju osvojila je Brankica Zarić iz SD „Novi Sad 1790“. U nedelju je održana „Velika nagrada Beograda“ u apsolutnoj konkurenciji. Sa 570 krugova Jasmina Milovanović je bila peta. Finale je završila kao osma. Pobedila je mađarica Renata Tobai-Šike.

POBEDE NOVICE PETROVIĆA I MLADENE RISTIĆ

Novica Petrović (189 krugova) i Mladena Ristić (179 krugova) startovali su pobedama u 11. Smederevskoj ligi serijskom vazdušnom puškom u kategoriji seniora. Ekipno SK „Aranđelovac“ odneo je pobedu sa 532 kruga. Dan ranije, takmičili su se i pioniri i pionirke. Najbolje rezultate ostvarili su Nikola Teomirović iz Grocke i Anđela Radojičić iz Radinca, saopštavaju iz Streljačke družine Smederevo.
Drugo kolo 11. Smederevske lige u streljaštvu održaće se 20. i 21. decembra u svim kategorijama. Zainteresovani pojedinci i ekipe mogu se i dalje prijavljivati za učešće, jer se za konačni plasman računa pet najboljih rezultata iz sedam kola. Sve informacije o tome kako učestvovati u Smederevskoj ligi u streljaštvu mogu se dobiti na fesjbuk stranici Streljačke družine „Smederevo“ i na samom strelištu.

M.Š.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *