ТЕШКА САОБРАЋАЈКА НА ОБИЛАЗНИЦИ

Два лица су теже, а два лакше повређена у тешкој саобраћајној несрећи која се око поднева догодила на обилазници, код мотела „Раскршће“. До несреће је, највероватније дошло, услед непоштовања саобраћајне сигнализације, због чега су се сударила два „BMW“-a, један смедеревских, а други регистарских ознака Врњачке бање. Према незваничним сазнањима, једно возило се кретало из правца Колара ка Смедереву, док је друго ишло обилазницом, а до судара је дошло због непоштовања првенства пролаза. Оба аутомобила су пробила заштитну ограду и слетела са пута, а од силине ударца једно возило је завршило на крову. У оба аутомобила су, како сазанјемо, била по два лица, а о тежини несреће говори и чињеница да су ватрогасци морали да интеревенишу, како би повређене особе биле извучена из возила.

Према незваничним сазнањима, повређене су четири мишке особе старости 64, 43, 19 и 16 година. Сви су примљени у свесном стању, али је због озбиљности повреда грудног коша и главе једно лице превезено у Ургентни центар у Беогарду, потврдила  је за „Смедеревске новине“ докторка ургентног блока Рената Павловић.

Званичних информација о узроку саобраћајне несреће нема, јер је истрага још у току.

Ј.В.

2 thoughts on “ТЕШКА САОБРАЋАЈКА НА ОБИЛАЗНИЦИ

 • 10. decembra 2018. at 20:28
  Permalink

  Ovde treba postaviti kamere za merenje brzine, a ne kod ekonomske škole gde ako voziš 35 na sat plaćaš drakonsku kaznu. Da ne govorimo o saobraćajnoj policiji koja je nekad vrlo često bila u blizini raskrsnica sa obilaznicom. Sad ih nema ni za lek. Kamere kod ekonomske, Jasenka i na Jugovu završavaju posao, kazne se naplaćuju, a što je u saobraćaju haos i u gradu i van grada to nikoga ne brine.

  Reply
 • 9. decembra 2018. at 00:18
  Permalink

  Danas baš prodjosmo tuda.Gadno je izgledalo. Dobro je da su nesrećnici ostali živi!😔

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *