TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA OBILAZNICI

Dva lica su teže, a dva lakše povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko podneva dogodila na obilaznici, kod motela „Raskršće“. Do nesreće je, najverovatnije došlo, usled nepoštovanja saobraćajne signalizacije, zbog čega su se sudarila dva „BMW“-a, jedan smederevskih, a drugi registarskih oznaka Vrnjačke banje. Prema nezvaničnim saznanjima, jedno vozilo se kretalo iz pravca Kolara ka Smederevu, dok je drugo išlo obilaznicom, a do sudara je došlo zbog nepoštovanja prvenstva prolaza. Oba automobila su probila zaštitnu ogradu i sletela sa puta, a od siline udarca jedno vozilo je završilo na krovu. U oba automobila su, kako sazanjemo, bila po dva lica, a o težini nesreće govori i činjenica da su vatrogasci morali da interevenišu, kako bi povređene osobe bile izvučena iz vozila.

Prema nezvaničnim saznanjima, povređene su četiri miške osobe starosti 64, 43, 19 i 16 godina. Svi su primljeni u svesnom stanju, ali je zbog ozbiljnosti povreda grudnog koša i glave jedno lice prevezeno u Urgentni centar u Beogardu, potvrdila  je za „Smederevske novine“ doktorka urgentnog bloka Renata Pavlović.

Zvaničnih informacija o uzroku saobraćajne nesreće nema, jer je istraga još u toku.

J.V.

2 thoughts on “TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA OBILAZNICI

 • 10. decembra 2018. at 20:28
  Permalink

  Ovde treba postaviti kamere za merenje brzine, a ne kod ekonomske škole gde ako voziš 35 na sat plaćaš drakonsku kaznu. Da ne govorimo o saobraćajnoj policiji koja je nekad vrlo često bila u blizini raskrsnica sa obilaznicom. Sad ih nema ni za lek. Kamere kod ekonomske, Jasenka i na Jugovu završavaju posao, kazne se naplaćuju, a što je u saobraćaju haos i u gradu i van grada to nikoga ne brine.

  Reply
 • 9. decembra 2018. at 00:18
  Permalink

  Danas baš prodjosmo tuda.Gadno je izgledalo. Dobro je da su nesrećnici ostali živi!😔

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *