NBS: TRIBINE O KOŠARAMA I ČITANJU

U okviru redovnih aktivnosti na pozajmnom odeljenju Narodne biblioteke, u utorak, 11. decembra, biće organizovana tribina „Košare, bitka koja traje“. O borbenim dejstvima od početka aprila do sredine juna 1999. na odbrani granice Srbije govoriće pukovnik Ljubinko Đurković, vojnici Dejan Jovićević i Vladan Bajkić, kao i direktorka Narodne biblioteke Marina Lazović. Program će biti upotpunjen i nastupom učenika Muziče škole „Kosta Manojlović“. Tribina počinje u 19 časova.

Tehnička škola u saradnji sa Narodnom bibliotekom u petak, 14.decembra, organizuje tribinu „Čitanje je in“. Medijator tribine biće književnik Uroš Timić, a početak je zakazan za 12:30, u biblioteci Tehničke škole.

M.Š.

2 thoughts on “NBS: TRIBINE O KOŠARAMA I ČITANJU

 • 5. decembra 2018. at 09:24
  Permalink

  to treba da slusaju 90 posto smederevaca koji su dosli sa kosova a prodali kuce,a deca iz centralne srbije ginula,a oni stvili sajkacu i glumili velike srbe.Znam da ovaj komentar ce uvrediti mnoge ali to je istina.Nemam nista protiv sto su prodali svoje kuce za ogroman novac siptarima i ovde kupili kuce,kola posao.Ali onada nisi prognano lice,vi ste promenili prebivaliste,radite,placajte porez.a vi radite ovde primate platu a prebivaliste na kosovu i primate kosovski dodatak,vode se kao prognana lica ljudi koji si ovde dosli sezdesetih i sedamdesetih godina,primaju pomoc i dodatak,to stvara jaz medju ljudima .Izvinjavam se ljudima koji su morali zbog njih da se isele,koji su samo skupili porodicu i pobegli da spasu zivot.91 i 99 ucesnik rata,ali dosta je neka se sada odzovu oni sto sede u kafani i narucuju pesmu Srpska se truba sa kosova se cuje.

  Reply
 • 4. decembra 2018. at 12:46
  Permalink

  Ljubinko jel znas uopste gde je Kosare???

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *