HAPŠENJA ZBOG PREVARE, PALJEVINE I POLNOG UZNEMIRAVANJA

Smederevska policija je prethodnih dana, u odvojenim akcijama, uhapsila tri lica kojima se na teret stavljaju prevara, izazivanje opšte opasnosti i polnog uznemiravanja.

Kako se navodi u saopštenju, uhapšen je N.Č. (41) zbog sumnje da se lažno predstavljao kao saobraćajni inspektor. On se sumnjiči da je na parkiralištu „Tvrđava“ dvojici oštećenih rekao da su se pogrešno parkirali i da su već fotografisani, te da treba da mu plate 2.500 dinara kako bi naredio da se unište fotografije. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Zbog krivičnog dela izazivanja opšte opasnosti i uništenja i oštećenja tuđih stvari uhapšen je i S.D.(38). On je, kako se navodi u saopštenju, zapalio vagon „Železnice Srbije“ u kom je povremeno boravio beskućnik, koji mu duguje 200 dinara. Tom prilikom, preduzeće „Železnice Srbije“ oštećeno je za 246.250 dinara. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.

Zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela polno uznemiravanje, uhapšen je N.O. (29). On je osumnjičen da je, kao zaposleni u jednom trgovinskom objektu, pribavio broj mobilnog telefona oštećene, koju je potom pozivao video pozivom i pokazivao joj intimne delove tela, saopštila je policija. Sumnja se i da je potom, kao zaposleni u jednom preduzeću, prilikom isporuke paketa upoznao oštećenu, nabavio njen broj i takođe joj uputio video poziv sa lascivnim sadržajem. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.

M.Š.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *