KONFERENCIJA „SMEDEREVO – EKOLOŠKI GRAD“

Lokalni ekološki pokret, uz podršku Grada, zajedno sa Geografskim fakultetom Univerziteta u Beogradu, u petak i subotu, 23. i 24. novembra, u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u prosveti, organizuje treću Ekološku konferenciju „Smederevo – ekološki grad“.
Konferenciji će, najavljuju organizatori, prisustvovati naši akademici, i eminentni ljudi iz sveta prirodnih, društvenih i tehničnih nauka, kao i prijatelji iz Makedonije, Republike Srpske, Kosova i Metohije, Vojvodine i centralne Srbije.Kongresu će prisustvovati i predstavnici Gradsek uprave i članovi Gradskog veća, a skup će otvoriti zamenik gradonačelnika Bojan Teofilović.Tema će, kako je najavljeno, biti stanje životne sredine u Smederevu, kako da se podigne svest o značaju ekologije kod građana i šta se može preduzeti u cilju očuvanja ekosistema u kojem živimo.
Agendom konferencije predviđeno je da skupu u Smederevu prisustvuju i predstavnici Ministarstva za zaštitu životne sredine, pozvan je i ministar Goran trivan, ali njegovo dolazak nije potvrđen.

J.V.

One thought on “KONFERENCIJA „SMEDEREVO – EKOLOŠKI GRAD“

  • 22. novembra 2018. at 22:49
    Permalink

    „SMEDEREVO – EKOLOŠKI GRAD“ – ovo se zove oksimoron.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *