ОДОШЕ „ЋУВИКАРА“ И МИРКО

У наставку кадровског „проветравања“ смедеревски напредњаци ће на првој наредној седници Скупштине града новим члановима „освежити“ и Градско веће.
Како сазнају „Смедеревске“ у градском одбору СНС-а, са досадашњих функција градских већника биће смењени Јасмина Војиновић и Мирко Ђурић. Како тврди наш извор из редова локалних напредњака, разлози ових смена су лоши резултати рада, неодговорност, али и кршење страначке дисциплине.
„Српска напредна странка је међу бирачима препозната као одговорна, а то очекујемо и од свих функционера“, каже наш извор и додаје да „ово двоје већника не само да нису одговорили задацима на које смо их поставили, а то је боље функционисање ресора за које су задужени, већ су резултати њиховог рада више него скромни“. Градски одбор је каже, зато „морао да предузме неке мере и да на та одговорна места, доведе нове људе, како бисмо били још ближи грађанима“.
О конкретним кадровским решењима за ова места градски одбор СНС-а ће расправљати у наредном периоду, сазнају „Смедеревске“.

Ј. Шешлак