NASTAVAK SEDNICE SKUPŠTINE U SREDU

Sednica Skupštine grada, čije je zasedanje prekinuto u petak, biće nastavljena u sredu, 14. novembra u 10 časova, saznaju „Smederevske novine“ u Srpskoj naprednoj stranci.
To je za naš portal potvrdila Vesna Kiš Kostić, novi šef odborničke grupe naprednjaka u lokalnom parlamentu. Kako navodi, pored želje da rad ove važne institucije učini efikasnijim i kvalitetnijim, trudiće se da predstavnici najbronije, vladajuće grupacije u lokalnom parlamentu, poštuju kodekse ponašanja i oblačenja, u skladu sa standardima i vrednostima za koje se Srpska napredna stranka zalaže. Osnovni cilj, kao i do sada, biće rad u ineteresu javnosti i svih građana, jer su odbornici SNS-a, ali i funkcioneri i drugi predstavnici stranke, izabrani i postavljeni kako bi omogućili bolji život svim sugrađanima, rekla je Kiš Kostić za „Smederevske novine“.
U nastavku zasedanja odbornici bi trebalo da raspravljaju o izmenama i dopunama programa poslovanja „Vodovoda“ i javnih ustanova čiji je osnivač lokalna samouprava, izmenama i dopunama statuta Istorijskog arhiva i Muzeja, kao i predlozima iz oblasti imenovanja članova školskih odbora u nekoliko osnovnih škola u gradu. U lokalnom parlamentu biće predstavljen i izveštaj o stanju bezbednosti saobraćaja na teritoriji grada u prvih šest meseci ove godine.

J. Šešlak

One thought on “NASTAVAK SEDNICE SKUPŠTINE U SREDU

  • 13. novembra 2018. at 20:16
    Permalink

    Desiće se ogromne promene. „Batak“ će moći da se izuva samo kod Jasne u kabinetu.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *