ЈАСНИН ОДБОРНИК ГЛАСАО СУПРОТНО ОДЛУЦИ ОДБОРНИЧКЕ ГРУПЕ СНС

Иако изабран на листи „Александар Вучић – Србија побеђује“, одборник Срђан Богдановић је на данашњој седници Скупштине града гласао супротно ставу одборничке групе Српске напредне странке, одбивши тако да подржи предлог одлуке о утврђивању назива улица, тргова и паркова у насељеним местима на територији нашег града, који су, због јавног интереса, подржали чак и одборници опозиције. Богдановић је за говорницом јавно рекао да предлог владајуће већине неће подржати, јер се не слаже са тим да поједине улице имају називе по местима или личностима из других држава, попут Хрватске, јер су они убијали Србе. Богдановић је широј јавности познат као „доктор Батак“, поставши својеврсна интернет сензација, јер је гостујући на јутарњем програму локалне телевизије и говорећи о преједању као могућем узроку неких болести, поменуо и ситуацију у којој један од његових пацијената, иако је шлогиран, „још увек у руци држао батак“. Овај одборник, на скупштинским заседањима, хвалио се и да, иако изабран на листи смедеревских напредњака, он поштује само одлуке градоначелнице Јасне Аврамовић.

Иначе, данашње заседање Скупштине града прекинуто је након три и по сата рада, код шесте тачке дневног реда, пошто у сали није било кворума, јер је један део одборника владајуће Српске напредне странке, напустио седницу. После десетоминутне паузе која није уродила плодом, заменик председника Бранче Стојановић, дао је једночасовну паузу.
Према сазнањима „Смедеревских новина“ прекинута седница Скупштине града данас неће бити одржана, а о термину њеног наставка одбнорници ће бити накнадно обавештени.

Ј.Шешлак

5 thoughts on “ЈАСНИН ОДБОРНИК ГЛАСАО СУПРОТНО ОДЛУЦИ ОДБОРНИЧКЕ ГРУПЕ СНС

 • 14. novembra 2018. at 10:06
  Permalink

  To care…ko ih šiša,i ovako ne vrede nista,

  Reply
 • 13. novembra 2018. at 20:20
  Permalink

  Pravda za „Bataka“!!!

  Reply
 • 11. novembra 2018. at 22:50
  Permalink

  Šta bi, gde su komentari? Nije valjda da smo se predali!?! Baudite se iz letargije!!

  Reply
 • 9. novembra 2018. at 20:05
  Permalink

  Crni nazadnjaci, smo prave cirkus za cirkusom. Njima opozicija nije ni potrebna, toiliko se različitih skupilo zbog ličnih interesa, da će da eksplodiraju ko 5.jun kad se budu raspali. Čim su nazadnjaci sami sebi uskratili kvorum, znači da je opet trgovina u toku. Biće još novih izmišljenih radnih mesta i nepismenih funkcionera sa kupljenim diplomama. Dajte jednu ulicu i za Dr.Bataka, proslavio je ovaj grad, a evo i izuo se u skupštinskoj sali. Još samo nismo čuli da nazadnjaci izvode striptiz tokom zasedanja.

  Reply
  • 13. novembra 2018. at 19:08
   Permalink

   Tako je, bravo, sve je istina

   Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *