JASNIN ODBORNIK GLASAO SUPROTNO ODLUCI ODBORNIČKE GRUPE SNS

Iako izabran na listi „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, odbornik Srđan Bogdanović je na današnjoj sednici Skupštine grada glasao suprotno stavu odborničke grupe Srpske napredne stranke, odbivši tako da podrži predlog odluke o utvrđivanju naziva ulica, trgova i parkova u naseljenim mestima na teritoriji našeg grada, koji su, zbog javnog interesa, podržali čak i odbornici opozicije. Bogdanović je za govornicom javno rekao da predlog vladajuće većine neće podržati, jer se ne slaže sa tim da pojedine ulice imaju nazive po mestima ili ličnostima iz drugih država, poput Hrvatske, jer su oni ubijali Srbe. Bogdanović je široj javnosti poznat kao „doktor Batak“, postavši svojevrsna internet senzacija, jer je gostujući na jutarnjem programu lokalne televizije i govoreći o prejedanju kao mogućem uzroku nekih bolesti, pomenuo i situaciju u kojoj jedan od njegovih pacijenata, iako je šlogiran, „još uvek u ruci držao batak“. Ovaj odbornik, na skupštinskim zasedanjima, hvalio se i da, iako izabran na listi smederevskih naprednjaka, on poštuje samo odluke gradonačelnice Jasne Avramović.

Inače, današnje zasedanje Skupštine grada prekinuto je nakon tri i po sata rada, kod šeste tačke dnevnog reda, pošto u sali nije bilo kvoruma, jer je jedan deo odbornika vladajuće Srpske napredne stranke, napustio sednicu. Posle desetominutne pauze koja nije urodila plodom, zamenik predsednika Branče Stojanović, dao je jednočasovnu pauzu.
Prema saznanjima „Smederevskih novina“ prekinuta sednica Skupštine grada danas neće biti održana, a o terminu njenog nastavka odbnornici će biti naknadno obavešteni.

J.Šešlak

5 thoughts on “JASNIN ODBORNIK GLASAO SUPROTNO ODLUCI ODBORNIČKE GRUPE SNS

 • 14. novembra 2018. at 10:06
  Permalink

  To care…ko ih šiša,i ovako ne vrede nista,

  Reply
 • 13. novembra 2018. at 20:20
  Permalink

  Pravda za „Bataka“!!!

  Reply
 • 11. novembra 2018. at 22:50
  Permalink

  Šta bi, gde su komentari? Nije valjda da smo se predali!?! Baudite se iz letargije!!

  Reply
 • 9. novembra 2018. at 20:05
  Permalink

  Crni nazadnjaci, smo prave cirkus za cirkusom. Njima opozicija nije ni potrebna, toiliko se različitih skupilo zbog ličnih interesa, da će da eksplodiraju ko 5.jun kad se budu raspali. Čim su nazadnjaci sami sebi uskratili kvorum, znači da je opet trgovina u toku. Biće još novih izmišljenih radnih mesta i nepismenih funkcionera sa kupljenim diplomama. Dajte jednu ulicu i za Dr.Bataka, proslavio je ovaj grad, a evo i izuo se u skupštinskoj sali. Još samo nismo čuli da nazadnjaci izvode striptiz tokom zasedanja.

  Reply
  • 13. novembra 2018. at 19:08
   Permalink

   Tako je, bravo, sve je istina

   Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *