OTVOREN „LIDL“

Smederevo je na spisku 12 gradova Srbije, u kojima je, istovremeno, otvoreno 16 prvih maloprodajnih objekata nemačkog diskontnog trgovinskog lanca „Lidl“. Na više od 1400 kvadratnih metara prodajnog prostora građani će, navode iz ove kompanije, moći da izaberu neki od 1500 proizvoda, među kojima su internacionalni, ali i oko 350 onih domaće proizvodnje.
-Meni je zadovoljstvo to što je ovde izgrađen prvi „Lidl“ objekat u Srbiji i lokalna samouprava bilo je ekspeditivna kada govoimo o uslovima i svim dozvolama. Zadovoljstvo mi je što sada u ovom objektu od 1500 kvadrata radi 40-oro mladih, od toga 20-ak Smederevaca. Nadam se da će i drugi biti Smederevci, jer je ovaj objekat zamišljen tako da bude neka vrsta trenažnog centra za sve objekte koji će se otvarati u budućnosti u Srbiji. „Lidl“ ima nameru da se širi, ja sam već u dovogorima sa menadžmentom da se još jedna lokacija kupi i još jedan objekat u Smederevu gradi – rekla je prilikom otvaranja objekta gradonačelnica Jasna Avramović.
Da je interesovanje građana za novi trgovinski lanac vekliko, pokazali su već prvi minuti po otvaranju, tokom kojih je „razgrabljeno“ nekoliko proizvoda koji su bili „na akciji“.
–Jako smo uzbuđeni što otvaramo jednu od prvih prodavnica i to baš ovde u Smederevu. Od danas naši kupci mogu da se upoznaju sa našim pažljivo odabranim asortimanom, sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, i naravno, jedinstvenim „Lidlovim“ brendovima. Zahvaljujemo se Srbiji i lokalnim vlastima što su omogućili da budmo ovde. Veliku zahvlanost dugujemo i našim posolovnim partenrima koji su vredno radili zajedno sa nama da ostvarimo ovaj važan cilj. Najveću zahvalnost dugujemo našim potrošačima, znamo da su nas nestrpiljivo očekivali, osećamo veliku odgovornost zbog toga, zato smo srećni da danas otvaramo naša vrata – rekla je Nevena Perović u ime kompanije „Lidl“ Srbija i pozvala sve građane da posete „svoj „Lidl“.
Radno vreme objekata biće do 22 časa. Iz kompanije najavljuju da će do kraja godine otvoriti još 7 objekata.
Inače, maloprodajni lanac „Lidl“ deo je nemačke „Švarc“ grupacije. U ovom trenutku postoji u 27 zemalja Evrope i SAD, a njegova mreža broji više od 10.500 savremenih diskonta i zapošljava oko 260.000 ljudi.

J.V.

2 thoughts on “OTVOREN „LIDL“

 • 11. oktobra 2018. at 22:58
  Permalink

  Da li je Lidl otvorio buduci gradonacelnik Bojan Teofilović? Boci babi radi ono sto je ona radila Umicevicu dok je bila zamenik .

  Reply
 • 11. oktobra 2018. at 10:36
  Permalink

  Ajde bre otvoren prihvatni centar za babe i cigane jutros sam prosao pored panduri hitna tovari nekog 300 u redu ceka prosek starosti 105 godina plus ceo krivak se skupio necu da se spustam na taj nivo da uopste stanem u red

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *