ZMAJEVA ŠKOLA: RADOVI GOTOVI DO KRAJA NEDELJE

Građevinski radovi koji se odvijaju oko objekta bivše „Despot Đurađ“, a sada osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u Smederevu, biće završeni do kraja nedelje, potvrdio je za „Smederevske novine“ Vladimir Janjić, član Gradskog veća zadužen za prosvetu.
-Svi grubi radovi su već urađeni, velike mašine su završile posao do ponedeljka, a to nam je bilo važno jer nam je bezbednost dece na prvom mestu. Danas će biti završene stepenice, ostaje samo da se izravna i poploča plato i uredi zeleni pojas. Vrednost radova, koje finansira grad, je oko 1,7 miliona dinara – kaže Janjić za naš portal.
Direktorka ove osnovne škole Vesna Mladenović navodi da se nastava odvija nesmetanom dinamikom i da se nakon procesa preseljenja učenici i zaposleni navikavaju na nov objekat.
-Ove školske godine upisali smo dva odeljenja prvog razreda, tako da ukupno imamo 25 redovnih i 3 odeljenja sa učenicima sa posebnim potrebama. Nastava se odvija u dve smene, po nedeljnom ritmu promene smena – kaže direktorka.
Inače, prema ranijem planu, tokom leta izvršena je „rotacija“ dve srednje i jedne osnovne škole, tako da su se „Zmajevci“ vratili u svoj stari objekat, učenici srednje Ekonomske škole sada pohađaju nastavu u novom objektu osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“, dok je srednja škola „Despot Đurađ“ prebačena u objekat Ekonomske škole.

J.V.

One thought on “ZMAJEVA ŠKOLA: RADOVI GOTOVI DO KRAJA NEDELJE

  • 5. septembra 2018. at 20:11
    Permalink

    Vladimir Janjić??? Nema nam spasa, propasti moramo.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *