ГРАДОНАЧЕЛНИЦА БЕЗ ПОДРШКЕ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Градоначелница Смедерева Јасна Аврамовић више нема подршку Српске напредне странке, показала су данашња дешавања у локалном парламенту. Као што је портал „Смедеревске новине“ раније најавио, петнаеста седница Скупштине града заказана за данас у 10 часова није одржана, јер се на заседању није појавио ниједан од 44 одборника Српске напредне странке. У сали је било само 20, од укупно 70 одборника, па је председник Богољуб Спасојевић само констатовао недостатак кворума и присутнима саопштио да се седница одлаже, без образложења.
-Недоласком на седницу, одборници Српске напредне странке исказали су јединствен став, да ће спороводити политику и одлуке Градског одбора, и да више неће трпети бахато понашање појединаца који не поштују договоре и закључке органа странке којој припадају – објашњава наш извор близак СНС-у.
Наводи и да је то јасан сигнал градоначелници Јасни Аврамовић да нема подршку за приватизацију јавне функције и свих органа локалне администрације, и да, као лице изабрано на листи Српске напредне странке, мора да се понаша у складу са државном политиком и ради, не за лични, него интерес грађана. Ово је, тврди наш извор, још један од доказа да је у Смедереву време за промене, за нова кадровска решења и освежење у страначком одбору и локалној администрацији, како би град на Дунаву наставио да се развија у складу са својим потенцијалима, а Смедеревци осетили бољитак.
Подсећамо, 11. августа истиче тромесечни рок за одржавање седнице Скупштине града, након чега постоји могућност увођења привремених мера, а након тога и одржавања ванредних локалних избора. Да ли ће данас одложена седница бити одржана до тог датума за сада није познато, пошто ни сам председник локалног парламента није прецизирао нов термин наредног скупштинског заседања.

Ј. Шешлак

8 thoughts on “ГРАДОНАЧЕЛНИЦА БЕЗ ПОДРШКЕ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

 • 8. avgusta 2018. at 20:08
  Permalink

  Konacno bi drzavni organi trebali da nesto preduzmu u Smederevu kako bi gradjanima pokazali da je Srbija pravna drzava i da nema zasticenih , sem ako… !

  Reply
 • 8. avgusta 2018. at 11:46
  Permalink

  Bas je dobro sto nismo došli na skupštinu.

  Reply
 • 8. avgusta 2018. at 08:46
  Permalink

  Nikada se nije desilo da jedna stranka funkcioniše ovako kako sada funkcioniše SNS u Smederevu. Oduvek je gradski odbor bio taj koji je donosio važne odluke u vezi funkcionisanja stranke na lokalu kao i odluke o kadriranju unutar lokalne samouprave. Nikada se nije desilo da neko ne poštuje ,,preporuke“
  predsednika Izvršnog odbora stranke. A pritom svi znaju, a i ona više to ne krije, da će na narednim izborima da izađe sa Pokretom za Smederevo, jer joj ne pada na pamet više da sluša stranku i nekog Malovića, Šešlaka i Stošića. I ako to svi znaju, ona i dalje sedi u gradonačelničkoj fotelji i radi ličnu kampanju na štetu SNS-a. Pa to je neverovatno.

  Reply
  • 9. avgusta 2018. at 12:07
   Permalink

   Veoma normalan komentar. Na žalost tako je! To što je kriv SNS nije bitno – krivi smo mi ostali. Zato pamet u glavu, pa i Pokret za smederevo u aut!

   Reply
 • 7. avgusta 2018. at 20:34
  Permalink

  Nije samo postala nemoguca i bahata, nego pokazuje i simptome ludila. Sto pre se skloni sa mesta gradonacelnika pre moze da ode na hospitalizaciju ako jos ima sanse za izlecenje ili bar zalecenje..U svakom slucaju vise nije za bilo koji javni posao.

  Reply
 • 7. avgusta 2018. at 20:31
  Permalink

  Zalosno je sto ce i ovi novi da prihvate sav predhodni sljam iz snsa.

  Reply
 • 7. avgusta 2018. at 20:27
  Permalink

  Znaci i oni njeni najveci poltrorni Dupe, Disic i Nesic lasta su odustali od nje. Osetili da joj je kraj pa hoce da se prikace za neke nove. Juu, kakvi ljudi. Pa takve i slicne njima treba terati sto dalje .
  Oni ce rodenu majku da prodaju za funkciju. Nema gorih ljudi od izkompleksiranih koji su svesni da ne vrede nikome.

  Reply
 • 7. avgusta 2018. at 13:56
  Permalink

  Ma…. ne verujem!? Tačka!!!

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *